Design Site
3 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Design Site
Dupa cum vedeti, site-ul si-a schimbat platforma asa ca, cum a zis si Zeno haideti sa schimbam platforma in felul nostru. Vreau sa puneti niste idei fiecare in parte pentru site. Fiecare sa vina cu ideea lui pana pe 27.12 iar atunci vedem cine a avut cea mai buna idee si lucram la design-ul acela.
Ex: (zic unele din ideile mele)
Opinia mea:
As vrea ca culorile pe site sa fie negru si portocaliu. Sa schimbam rank-urile in unele mai originale demne de un forum. Daca mai doriti ceva puteti sa mai specificati. VA ASTEPT OPINIILE!
Ex: (zic unele din ideile mele)
Opinia mea:
As vrea ca culorile pe site sa fie negru si portocaliu. Sa schimbam rank-urile in unele mai originale demne de un forum. Daca mai doriti ceva puteti sa mai specificati. VA ASTEPT OPINIILE!
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Re: Design Site
Fundalul asta gri e bun, in loc de verde ar trebui sa fie bleo, cum eram obisnuiti, cat despre grade, poate imi face mie cineva, dar sa gasim culorile pt fiecare. Mai lasa-ti si voi idei... apoi poate facem un sondaj...
Vizitato- Vizitator
Eu fundalul il vreau negru, arata cel mai misto. Imi place ideea cu bleo-ul si gradurile ar trebui schimbate radical. Doar ala de admin mai arata cumva
Galileo- Mesaje : 1238
Fundalul exterior ar putea fi negru, dar cel interior il vreau alb, e mult mai uspr de citit asa... voi ce credeti?
Vizitato- Vizitator
As putea pune eu cap la cap toate ideile voastre si l-as face, dar nu am acces. Imperfect tu decizi daca iti mai sunt de folos.
Vizitato- Vizitator
Va rog sa imi ziceti daca nu sunteti de acord cu ceva din ce am facut pana acum la tema...
Vizitato- Vizitator
Cum adica? Eu nu am modificat nimic in afara de tema... si asta ma cam bate ca e Invasion si nu poti sa-i faci multe...
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Noul design al centurii WWE
» TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale!
» Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE.
» TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale!
» Site-ul oficial al lui Morrison confirma revenirea sa in WWE.
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum