Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale!

4 participanți

In jos

TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale! Empty TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale!

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 01, 2012 6:33 am

TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale! Ccd961d32d5a5623500ad84997c615a5

Jeff Hardy a intrat in zona de impact cu o noua centura facuta special pentru el. Dar, centura a fost pustat de Jeff Hardy doar 2 saptamani.
Oficialii TNA-ului au decis sa revina la designul fostei centuri, pentru ca, multi wrestleri din TNA erau nemultumiti ca designul centurii mondiale este dedicat in totalitate lui Jeff Hardy.
La iMPACTUL de saptamana trecuta, Jeff Hardy a intrat in arena cu amandoua centurile.

Conforim wikipedia „On the October 18, 2012, episode of Impact Wrestling, new TNA World Heavyweight Champion Jeff Hardy introduced the fifth design of the title belt,[26] a modified version of his custom "Immortal" belt, this time with a black strap and an omega symbol on it (a reference to his OMEGA promotion), though he also continued carrying the standard TNA World Heavyweight Championship belt as well.”
http://en.wikipedia.org/wiki/TNA_World_Heavyweight_Championship
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale! Empty Re: TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale!

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 01, 2012 11:22 am

Pai ce pot sa zic,Hardy e ca un Cena al WWE-ului dar inca e placut de fani big grin.
Nixon
Nixon

Sus In jos

TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale! Empty Re: TNA-ul a revenit la fostul design al centurii mondiale!

Mesaj Scris de Sirius Joi Noi 08, 2012 5:32 am

Foarte bine !
Sirius
Sirius

Sus In jos

Mesaj Scris de iMPACT Joi Noi 08, 2012 6:22 am

Perfect, asta arata a "centura mondiala" .
iMPACT
iMPACT

Sus In jos

Mesaj Scris de iMPACT Joi Ian 17, 2013 5:23 am

designul asta de centura mondiala e cel mai frumos, nu ca cel din ...
iMPACT
iMPACT

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum