Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER!

2 participanți

In jos

DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER! Empty DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER!

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 02, 2012 7:10 am

DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER! 843721602

Conform unor surse, oficialii din WWE sunt de parere ca diva din teritoriul de dezvoltare al companiei, Paige, este gata sa intre in Main-Roster! Aceasta poate face acest pasa inca de anul asta.

Aceeasi sursa ne mai dezvaluie ca oficialii companiei doresc sa mai cheme cateva superstaruri din NXT in main-roster, introducandu-i in gruparea The Shield, grupare din care mai fac parte alte superstaruri ce au trecut prin NXT. Este vorba de Seth Rollins, Dean Ambrose si Roman Reigns.

Sursa: World of Wrestling
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER! Empty Re: DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER!

Mesaj Scris de Ivan Dum Dec 02, 2012 7:13 am

Asta e peste toate divele din main-roster.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER! Empty Re: DIVA DIN NXT GATA SA INTRE IN MAIN-ROSTER!

Mesaj Scris de Fxhd Dum Dec 02, 2012 7:13 am

Asa fata ! Un meci cu Natalya unde sa le lase sa faca ce vor ele...
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 02, 2012 7:16 am

Tot ce vor ele? Eu ma gandesc la ceva, dar nu vreau sa spun ca apoi am faceti pervers...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Lun Dec 03, 2012 8:19 am

Conform unor fani ce au participat la house show-ul WWE din Columbia, diva din NXT, Paige, a debutat in rosterul principal facand echipa cu Layla impotriva echipei formata de Natalya si Aksana.
Paige este vazuta de catre oficialii din companie ca viitoare diva de top in WWE.

Sursa: WrestleBook (kirov)
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum