Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa review- Main Event 28 Noiembrie

3 participanți

In jos

Playa review- Main Event 28 Noiembrie Empty Playa review- Main Event 28 Noiembrie

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 11:33 am

Nu stiu despre voi, dar mie imi place conceptul acestui show Main Event. Imi place mai mult decat un RAW de 3 ore, care te plictiseste. Cu announceri care promoveaza meciurile la inceputul show-ului si cu frecventele interviuri, iti da un feeling de PPV si mai toate meciurile de pana acum au cam fost de nivelul unui PPV. E in acelasi timp un show unnde midcarderi pot face meciuri de calitate cu main-eventeri. Ca Damien Sandow la acest Main event

JOHN CENA VS DAMIEN SANDOW

Primul meci a lui Cena la Main Event, trebuie zis. John s-a luat la tranta cu un superstar cu un viitor mare, cu numele de Damien Sandow. "luminatul" Sandow a parut foarte confortabil cu un Top Dog al companiei si chiar a reusit sa faca un meci foarte bun. A facut si ceva ce putini mai pot face in acest moment. A atras atata heat asupra lui incat l-a facut pe Cena sa para un adevarat babyface.

Cena l-a tinut pe Sandow mult timp pe defensiva, facandu-l pe acesta sa paraseasca meciul, insa CEnation Leader-ul avea alte planuri si l-a tarat pe Damien inapoi in ring.
Sandow a reusit sa schimbe traiectoria meciului dupa un picior puternic in sternul lui Cena. Soarta meciului fiind radical schimbata,Sandow a vrut sa ne arate ce a invatat de la legendarul Killer Kowalsk, executand perfect un cartwhheel. Soarta meciului a mers din nou la Cena, dupa o ciocnire a celor 2 in mijlocul ringuui.
Meciul s-a incheiat dupa ce SAndow a cedat la un STF. Oricum, Damien a aratat ca doar cerul e limita pentru el.

Playa review- Main Event 28 Noiembrie ME_009_Photo_17

Antonio Cesaro vs Zack Ryder

Chiar daca in ring Cesaro a aratat ce poate, la microfon a cam lasat de dorit in ultimul timp. In acest meci, Ryder clar a intrat cu ganduri mari, insa uppercuturile repetate ale lui Cesaro l-au tinut pe internaut la pamant. Dupa ce Cesaro s-a ferit de un Broski Boot i-a aplicat lui Zack un uppercut devastator, dupa care a incheiat meciul cu un Neutralizer.

Dupa meci Cesaro a luat microfonul in mana, incepand din nou sa rada de America, spunand ca el e cel mai bun Campion US din istorie. In timp ce Cesaro dadea din gura, Campionul Intercontinetal Kofi Kingston vine in ring si il provoaca pe Cesaro la un Champion vs Champion Match sapt. urmatoare la Main eventPlaya review- Main Event 28 Noiembrie ME_009_Photo_24
Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa review- Main Event 28 Noiembrie Empty Re: Playa review- Main Event 28 Noiembrie

Mesaj Scris de edydin Vin Noi 30, 2012 12:08 pm

Nu a fost rau meciul dintre Cena si Damien !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Playa review- Main Event 28 Noiembrie Empty Re: Playa review- Main Event 28 Noiembrie

Mesaj Scris de Ivan Vin Noi 30, 2012 12:16 pm

O sa ma uit si eu acum la show, dupa imi dau cu parerea la review-ul tau .
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 30, 2012 12:16 pm

Multumim pentru Review-uri Playa... daca ai timp, mai fa... ca te pricepi...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 12:42 pm

Am facut si la TNA. Mersi Zeno, poti face si tu mie unul mi-a placut ce ai scris tu de TNA atunci
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum