Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012

In jos

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 Empty Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012

Mesaj Scris de Galileo Mar Dec 04, 2012 11:14 am

Team Hell No vs Prime Time Players(PTP)

Show-ul de sapt. asta incepe cu cei din The Shield in prim-plan, acestia aflandu-se printre fani, observandu-si victimele de sapt. trecuta. Pentru mine unul, este intr-o pata gri motivul pentru care Shield i-a atacat pe cei din Team hell No. Cole o zis ca probabil Kane o avut deja destule meciuri cu Punk si faptul ca a mai primit inca unul e o nedreptate, insa nu cred. Oricare ar fi fost motivul cei trei baieti din NXT, clar o vor face din nou lata cu Team Hell No.
Ca niste pradatori sau ca o ceata de lupi sau de hiene, alegeti care termen va place, Shield coboara incet dar sigur printre fani, pana ce ajung sa inconjoare ringul. Atentia lui Bryan e furata de cei 3 baieti si este intors intr-un roll-up de catre Young, insa iese usor si il intoarce el pe Young intr-un roll-up propriu, manvera prin care Kane si bryan castiga meciul, insa nu au timp sa se bucure, fiindca Shield-ul ii ataca. Cei trei sar repede bariera si il ataca pe Kane care se afla in afara ringului. Inapoi in ring Rollins navaleste asupra lui Bryan, fiind rapid acompaniat de catre Ambrose si Reigns.
Cei trei si-au lasat amprenta din nou, insa eu tot nu gasesc o posibila explicatie pentru aceste repetate atacuri asupra lui Kane si D.Bryan.
Parerea mea e ca cei 3 au aratat dinnou foarte bine, imi place mai nou si de Reigns, chiar daca la inceput recunosc ca ziceam ca strica echipa. Vreau sa fiu clar ca sunt impotriva asocierii lor cu Paul Heyman, deoarece asta ar insemna sa fie "catelusii" lui CM Punk si ei chiar nu au nevoie de asta acum. As prefera asfie intdusi in divia de echipe.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-06-37+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-18-22+PM

Tamina vs AJ

Ma bucur sa o vad pe Aj inapoi in ring. E foarte multa nevoie de ea printre dive3-4 ca ea care sa se alature lui Eve si avem o divizie ok. Meciul a fost dominat total de Tamina, doar la final Aj castiga printr-un roll-up Nu prea am fost de acord cu acest meci. Tamina abia a revenit, fiind reprezentata ca o monster women, nu inteleg de ce a pierdut.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-27-14+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-30-02+PM

Miz si Punk- segmentul 1

E a 379-a zi a reignului lui Punk ca si campion WWE. Al 7-lea cel mai longeviv din istorie daca nu ma inseala memoria. Punk si HEyman ne amintesc ca atunci cand orologiul va bate ora 12 noaptea, Punk va intrece reignul lui Cena inceput la finalul lui 2006 si incheiat in septembrie 2007.
In fine dupa ce Punk si Heyman au rasfoit noua enciclopedie a WWE-ului si s-au plans ca Punk apare prea putin, apare Miz care il provoaca dupa alte vorbe, pe Punk sa accepte sa faca un test cu detectorul de minciuni. Punk accepta intrpun final, dupa cateva tatonari exceptionale ale lui Miz.
Ce pot spune? Miz e exceptional ca si prezentator sau ca si comentator(crainic), insa imi pare rau ca WWE-ul nu il baga si pe el in prim-plan. E excelent la a face angle-urile altora sa para bestial, insa nu pra se poate ajuta pe el cu asta. Sper ca zvonurile cum ca va primi un push masiv in 2013 sunt adevarate.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-36-24+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-39-13+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-45-52+PM

Sheamus si Cena vs Big Show si Ziggler

Cei 4 au continuat ce-au lasat neterminat vineri, ci anume un brawl general. Sheamus si Ziggler au inceput, cu Sheamus lovindu-l pe Dolph coate si solduri repetate. Ziggler reuseste cu greu sa scape de sub asediu, folosindu-si agilitatea si reuseste sa-si traga sufletul putin. Cena intra imediat in meci si il baga pe Ziggler intr-un headlock. Ziggler imediat il baga pe Show in meci, dupa ce se fereste de un hip toss al lui cena. John incearca sa-l darame pe Show cu repetate shoulderblockuri, insa e ca si cum ar fi dat intr-un zid de piatra, Show abia misncadu-se putin si controlandu-l pe Cena fara probleme. Aproape ca a reusit un pin dupa ce CEna nu a reusit sa ii aplice un powerslam.
Ziggler se baga singur inapoi in meci si il loveste pe Cena cu o multime de lovituri de coate in piept, insa Cena a parat un flying forearm a lui Ziggler si l-a bagat pe Sheamus in meci. Ziggler il baga si el pe Big Show in acelasi timp. Ce a urmat a fost colosal, parca ma uitam la un desene cu giganti care se iau la tranta. Sheamus intra extrem de furios in meci, reusind sa-l doboare pe Big Show la pamant. Show isi revine repede si il prinde cu un spear pe Sheamus care era in saritura. Dupa ce la mai lucrat putin, Show il baga pe Dolph inapoi in meci, care il baga pe Sheamus intr-un headlock. Shreamus intoarce repede manevra si il loveste pe Ziggler cu un Irish Curse, dupa care l-a reintrodus pe Cena in meci. Cena il mai cafteste si el putin pe Ziggler, apoi il pune intr-un AA, insa Show intra in ring si ataca genunchiul accidentat a lui Cena.Sheamus iintra si el si el exectuta pe Show cu un White noise. Cena il termina si el pe Ziggler cu un AA.
Daca Ziggler nu castiga la TLC, e cam terminat, zic eu. Mi-a placut ca azi-dimineata ma contraziceam cu un bun prieten pe Skype, despre Cena vs Ziggler si mi-a zis la un moment dat o vorba foarte misto, pe care n-am s-o uit despre Cena: "Chiar si Superman pierde uneori". Eu sunt fanul lui CEna pana in maduva oaselor, insa chiar vreau sa vad ca Dolph va ajunge departe, deci sa-l faci pe Cena sa piarda la TLC n-ar fi o idee rea.
P.S. Sheamus si-a spart nasul.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-58-01+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+8-59-58+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-09-50+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-10-47+PM

Damien Sandow vs Santino Marella

Din nou cautarea lui Sandow a fost super misto. Acesta a ales din nou aleator un fan din primele randuri si i-a pus ca si la Smack Down vineri 2 intrebari care stateau la mintea cocosului, apoi a venit cu una care l-o spart si pe ala in ring si pe mine in fata monitorului. In fine, fanul a fost trimis la loc si Santino a venit in ring. Cei doi au schimat cuvinte apoi au trecut la treaba.

Santino a aratat ceva mai bine in ring astazi, insa dinnnou el a adus majoritatea comediei din meci. Sandow castiga dupa un Terminus, intr-un semi-squash clasic.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-22-39+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-30-54+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-31-48+PM

Alberto del Rio vs Sin cara

Cele doua legende ale wrestlingului mexican se intalnesc din nou intr-un ring al WWE-ului. Sin Cara a reusit un superb hurricarana de pe coarda de sus, trimitandu-l pe Del Rio in bariera care ii desparte de fani. Inapoi in ring, Del Rio a incercat sa ii scoata masca lui Cara, umilindu-l mai mult. Cand a vazut ca nu reuseste i-a aplicat lui Mistico un belly-to-belly suplex, insa mascatul a iesit la 2. Cara revine si obtine si el o numaratoare pana la 2 dupa un crossbody. Del Rio castiga dupa un armbreaker.
Bun meci, insa mai bun ala de sapt. trecuta. Frumos meci de lucha si niste miscari frumoase ale lui Sin cara. Del rio a urmarit masca de cateva ori, ceea ce a fost interesant.

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-45-06+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-51-26+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-52-45+PM

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 12-3-2012+9-54-07+PM

Randy Orton vs Brad Maddox

Fostul arbitru Brad Maddox s-o intors la RAW si vrea s-o impresioneze pe Vickie, pentru a primi un contract. A fost cam prost cand a zis ca se va bate cu oricine, fiindca Vickie i l-o ales pe Randy orton, un adversar dificil happy.
Meciul a fost un squash de toata frumusetea, Orton incheind meciul cu un RKO. Shield il ataca pe Orton imediat dupa meci, plantandu-l in podea cu un triple powerbomb.

Intr-un segment de adineaori, Vickie i-a pus servieta MITB lui Zigglert, la bataie in meciul sau de la TLC cu cena, meciul anuntandu-se a fi unul Ladder.

Continuarea adica Part.2 va veni maine, azi chiar n-am mai avut chef sa o fac

Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012 Empty Re: Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012

Mesaj Scris de Vizitato Mar Dec 04, 2012 11:45 am

Bravo Playa... se pare ca eu nu are rost sa mai scriu Reiew-uri... Nu te pot egala...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Mar Dec 04, 2012 11:57 am

Pai nu mai scriu eu atunci happy. Scopul acestor review-uri este saii fac si pe alti sa scrie, aratandu-le ca nu e greu. E greu sa ma egalezi, nu sunt modest in privinta asta, insa am facut parte din destul echipe de covering de la diferite de forumuri din US sau UK. Deci n-ai de ce sa te opresti happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Dec 04, 2012 11:05 pm

Tu ramai la Review-uri pentru fiecare show, daca poti. Voi face si eu pentru PPV-uri...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum