Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa Smackdown review- 7 Decembrie

2 participanți

In jos

Playa Smackdown review- 7 Decembrie Empty Playa Smackdown review- 7 Decembrie

Mesaj Scris de Galileo Dum Dec 09, 2012 12:17 pm

Sheamus si Big Show semneaza un contract

Booker T e clar pus intr-o situatie grea in startul show-ului. Aceasta rivalitate dintre Sheamus si Big Show aduce extrem de multa violenta in ring, violenta dupa care fanii tanjesc, insa GM-ul trebuie sa se asigure ca cei doi ii respecta autoritatea si mai important, ca amandoi vor ajunge la TLC intregi. Care e solutia gasita de Booker? Un No-Contract Clause. Daca Sheamus nu il semneaza isi va pierde meciul de la TLC si daca Show nu semneaza isi va pierde titlul.
Sheamus semneaza primul zicand ca sansa de al cafti pe Show cu scaunele e cadoul sau de Craciun. Show ii raspunde ca cadoul sau ptr. irlandez e sansa de-a nu fi batut de campion pentru 9 zile. Dupa ce Show a semnat contractul a fost pus intrpun meci cu D. Bryam

Big Show vs Daniel Bryan

Bryan incepe excelent cu niste lovituri de picioare si cateva dropkickuri insa forta lui Big Show e prea mare pentru campionul la echipe. In timp ce hienele din Shield isi faceau marsul catre ring, Big Show castiga cu un chokeslam. E clar ca campionul a vrut sa arate ca el e Top Dog-ul SmackDownului la ora actuala si nu va lasa un vegetarian cu moaca de capra sa il bata. CEi 3 membri din Shield au asteptat linistiti ca Show sa paraseasca ringul, pentru a-si ataca prada. Inainte ca cei trei sa puna mana pe Bryan Kane vina sa il salveze pe coechipierul sau, insa cei din Shield sunt mai multi si reusesc sa ii invinga pe cammpionii la echipe. CEi trei il tarasc pe Kane in afara ringului si il planteaza din nou prin masa comentatoriilor ca luni la Raw.

Playa Smackdown review- 7 Decembrie SD_694_Photo_033-1

Cautarea lui Sandow continua

Din nou damien Sandow alege un fan si ii puune 3 intrebari pentru a veea daca e ucenicul mult cautat. Fanul a raspuns fara probleme la primele 2 intrebari, insa a 3-a care era despre Arta Olandei l-a lasat masca. Sandow l-a trimis repede inapoi in tribune, facandu-l de ras. Inainte ca "Lumiantul" sa paraseasca ringul, Miz vine si ii pune o intrebare lui Sandow : Care superstar al secolului 21 poarta halatul lui taica-su si are chilotei de la Victoria Secret? Cu intrebare asta Miz paraseste ringul LIKE A BOSS, lasandu-l pe Sandow sa isi inghita cuvintele in van.

3 MB vs Brodus Clay&The Usos

CEi trei rockeri din 3 MB in sfarsit obtin ceva victorii si urca pe scara echipelor. Asta-seara Mcintyre obtine victoria ptr. echipa sa cu un Future Shock DDT pe Jey Uso cred ca era. A aratat foarte bine, insa grupul trebuie sa arate mult mai mult daca vor sa fie luati in serios de fani.

Randy Orton vs Wade Barret

Nu stiu cum reuseste Barret dar tot timpul pica in ring cu Orton. Meciul asta l-am vazut de nenumarate ori si e greu sa mai fiu surprins cu ceva de cei doi. In timpul meciului cand Barret incerca sa desfaca fasa de pe un colt al ringului, Kofi sare de la masa comentatorilor pentru a preveni miscarea lui Wade. Asta l-a costat pe BArret care a picat fix intr-un RKO. Cred ca colturi;e ringului si "dezbracarea" lor vor fi ultimele probleme ale lui Kofi la TLC.

The Great Khali & Hornswoggle (w Natalya) vs. Epico & Primo (w Rosa):

In timp ce cariera lui Tyson Kidd se pierde incetul cu icnetul, fosta sa coechipiera a devenit valetul lui khali se pare. In timp ce Natalya se lua la tranta in afara ringului cu Rosa, Khali se ocupa de Epico si Primo in ring. Apoi Khali l-a lasat pe Hornswoggle sa obtina victoria prin saritura aia a lui de pe corzi pe Epico.

Promo The Shield

In timp ce fanii cauta sa afle mai multe despre cei 3 membri ai gruparii, Rollins Ambrose si Reigns ne ofera un videoclip homemade. CEi 3 ne spun ca nu numai ca cunosc ce inseamna nedreptatea, insa au si trait-o. Pentru cei 3 testul de luni la care a fost supus CM Punk a fost o nedrpetate. De ce l-au atacat pe Orton? Pentru faptul ca a acceptat sa se bata cu brad Maddox, un tanar fara experienta in ringul de wrestling. De ce i-au atacat pe Kane si Bryan? Nimeni nu spune nu la cei din Shield. De ce l-au atacat pe Ryback? Trebie sa invete ca succesul nu vine pe o tava din aur.
Stiti ce ii infricosator la Shield daca nu se aliaza cu Punk si Heyman? Ca au propria lor credinta si ideologie si nimeni nu ii mai periculos decat un om cu o proprie ideologie, mai minteri 3.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3J0Q66PKH2Q

Cesaro si R-Truth [Segment]

Cesaro clar a aratat in ring ce poate, insa la microfon mai ar emult de lucru. Ideea lui de gluma? Sa faca Visul American un fals si sa ii faca pe americani grasi si lenesi, la fel ca Dusty rhodes. Deci inca un feud intre un american si Cesaro. De data asta insa americanul e nebunul de R-Truth care daca ii lovesti pisica o sa iti bata cainele si pe tine dupa. Acest feud dintre cei doi pare aiurea, insa imi place ca se intensifica incetul cu incetul.

Sheamus vs Alberto Del Rio

Rivalii de mult timp Sheamus si Del Rio au facut un meci pe cinste pentru a incheia SmackDownul. Cu Big Show pe rampa normal. Dupa un meci brutal Sheamus il face pe Del Rio sa cedeze la un Clover Leaf. Dupa asta Big Show intra in ring, stiind ca daca Sheamus il va atinge isi va pierde meciul de la TLC. Crezand ca celebrul temperament irlandez va ceda, Big Show il provoaca pe Sheamus sa il loveasca. Gandindu-se bine, Sheamus il apuca pe Ricardo Rodriguez si il arunca in Big Show. Sheamus nu l-a atins pe campiuon, deci practic nu a incalcat contractul winking.

Concluzie: Chiar daca cred ca Booker T e slab ca GM, acest contract nu l-am mai vazut de ceva timp si adauga putina intensitate meciului de la TLC. E mmai bun decat obisnuitele brawl-uri si meciuri la echipe. Ar fi bine sa vedem un meci demential de violent la TLC totusi !
Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa Smackdown review- 7 Decembrie Empty Re: Playa Smackdown review- 7 Decembrie

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 09, 2012 10:15 pm

Like A Boss (y). Imi plac toate review-urile tale... Bravo...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Playa Smackdown review- 7 Decembrie Empty Re: Playa Smackdown review- 7 Decembrie

Mesaj Scris de яσкєη Lun Dec 10, 2012 1:10 am

Misto review.
яσкєη
яσкєη

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum