Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012

In jos

Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012 Empty Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 08, 2012 8:42 am

Ce face plictiseala din mine sambata dupa-amiaza. Stiam ca e un show placut de urmarit, insa nu credeam ca ma voi uita la el sapt. asta. Oricum, l-am urmarit si m-am gandit sa va expun parerile mele despre show pe ecran.

Titus O'Neil vs Sheamus

Inainte de meci Darren Youn a spus ca ii place de Sheamus, fiindca e un om foarte muncitor. Ptr. Titus meciul se cam incheie atunci cand Sheamus il executa cu un White Noise. Il termina pe Titus cu un Brogue kick. A fost haios, ca nu or aratat nici unul dintre finish-uri. Nici macar la reluari happy. In fine..

La vestiare Matt Striker ii ia un interviu lui Cena. Liderul Cenation-ului spune ca la finalul show-ullui el va fi cel cu mana ridicata.

In continuare Booker T ne-a aratat cum sa facem acel spinarooni celebru al sau.
Pasul 1. Iti ridici mana la nivelul fetei
2. Te pui in genunchi cu mana la nivelul din pasul 1.
Pasul 3. LA pasul 3 faci spinaroonie-ul laughing.

Nu a fost rau, insa de asta imi puteam da seama si fara sa ma ajute Booker big grin. Nu m-a ajutat cu nimic, eram mai bucuros daca imi arata cum sa ma intorc peste cap cand fac miscarea.

]John Cena vs Heath Slater

Inainte de meci Booker ne reaminteste ca Cena e in comapnie de fix 10 ani. In startul meciului John lucreaza la mana lui Slater. Imediat Jinder si Mcintyre intervin, dar Slater nu e DQ. Adica ce e in neregula cu 2 superstaruri sa intervina intr-un meci cu DQ,.. Arbitrul apoi i-a ejectat pe cei din 3MB care nu erau in meci la vestiare.Sincer speram ca arbitrul sa fie trimis la plimbare. Pauza apoi si la revenire Slater tocmai executase un big splash. CEna apoi isi face ritualul de revenire si castiga printr-un AA. Un squash clasic.

Concluzie: Nu a fost rau pentru un show de copp de 30 de minute. Saturday Morning Slam clar nu e un show care ar trebui urmarit de cei care urasc era PG.

[/b][/b]
Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012 Empty Re: Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012

Mesaj Scris de Vizitato Sam Dec 08, 2012 8:46 am

Nu stiu ce m-a apucat macar sa citesc un review al acestui show, ca m-au luat nervii...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012 Empty Re: Playa Review Saturday Morning Slam- 8 Decembrie 2012

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 08, 2012 8:47 am

Chiar asa nasol e review-ul? big grin. Nu e un show de urmarit daca n-ai chef de ceva timp de copil, asta-i sigur..
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Dec 08, 2012 8:50 am

Nu review-ul e prost ci show-ul. Din fiecare cuvant, parca a face sa regret ca ma uit la WWE, care e in PG... straight face
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum