Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa RAW Review- 26 Noiembrie

In jos

Playa RAW Review- 26 Noiembrie Empty Playa RAW Review- 26 Noiembrie

Mesaj Scris de Galileo Mier Noi 28, 2012 10:59 am

Ryback def. Titus O’Neil:

Normal ca RAW-ul incepe cu un squash match a lui Ryback, victima fiind Titus O'Neill de data asta. Dupa ce Titus a aratat ca e genial ca si comentator, trebuia WWE-ul sa il bage in acest squash match cu Ryback, nu? Nu stiu de ce tot timpul echipele sufera atunci cand un star se ridica in companie. Tot am auzit ca divizia la echipe va renaste, sper ca nu asa totusi.

Dupa meci pentru a 2-a oara in 2 sapt. Ryback isi face cunoscute intentiile la microfon. Dupa ce a curatat putin din securitatea care a venit sa ii inchida gura, Vickie vine pe rampa. Ryback ii spune ca va parasi ringul si va lasa securitatea in pace, daca Vickie ii da inca un meci cu Punk la TLC, meci pe care GM-ul il accepta.

Dupa ultimele 2 meciuri cu Punk, eu zic ca Ryback clar va pierde si la TLC. MA intreb doar daca asta il va ajuta sa ramana in linie dreapta sau il va "ingropa"? Trebuie si el totusi sa se aleaga cu ceva din aceste feud-uri cu Punk. Nu prea ajuta ca un monstru sa piarda in repetate randuri cu un tip mult mai slabut la fizic decat el si anume CM Punk. Sa nu mai zic ca Ryback ar trebuie sa fie si Next Top Dog of the WWE.

Alberto Del Rio def. The Great Khali:

Dupa ce Rosa a fost umilita de catre Hornswoggle si Khali, Alberto del Rio se baga singur intr-un meci cu uriasul jobber pentru a castiga inima "senoritei".happy

Am inteles ca a fost ideea lui Vince, acest love story dintre Del Rio si Rosa. Nu stiu unde vrea sa ajunga cu acest storyline, un feud intre Del Rio si Primo&Epico? Cei doi sunt cu mult sub Del Rio si nu e ca sii cum Mexicanul ar avea nevoie de 2 manageri( Ricardo Rodiguez si Rosa).

Del Rio castiga dupa ce Ricardo ii distrage atentia lui Khali, permitandu-i astfel lui Dos Caras Jr.( numele lui Del Rio din Mexic) sa il puna pe indian intr-un cross armbreaker.

Trecem la interviul celor din The Shield. Chiar daca Rollins si Ambrose au o istorie in care au charisma si un bun simt al vorbiri, a fost Reigns si poate si Ambrose care au vorbit ceva mai bine la interviu, Rollins ramanand in umbra. Reigns pare sa adopte caracterul omului tacut si mortal.

Deci ce stim pana acum despre acest stable, numit The Shield? Stim ca nu sunt Nexus sau NwO, ci doar o echipa care lupta pentru egalitate in vestiarul WWE-ului si pentru nedreptate. Acestia au confirmat ca n-au nici o treaba cu Punk.

Tamina Snuka def. Alicia Fox:

Nimeni nu e in siguranta, asta e ceea ce a spus Tamina Snuka la revenirea ei. Si clar ruda lui jimmy Snuka a aratat asta in meciul ei cu Alicia Fox. Aceasta a zis ca asta a fost doar incalzirea ptr. AJ.

O sa sar peste segmentul cu AJ, cena si Vickie, nu prea stiu ce sa zic ddespre el, a fost ok, dar n-am cuvinte pentru el.

Intercontinental Champion Kofi Kingston def. Tensai:

Comentariul a fost cel mai bun lucru la acest meci. Kofi castiga dupa un crossbody de pe corzi. Un moment interesant a fost la final cand Barret i-a dat in mana titlul lui Kofi, fara o strangere de mana sau ceva care sa arate putin respect. Pe mine m-a lasat putin confuz toata chestia ASTA.

Rey Mysterio def. WWE Tag Team Champion Daniel Bryan:

E o vorba din batrani de genul " E o prima data pentru toate", sau ceva de genul. Asa a fost si meciul asta dintre D.Bryan si Rey Rey. Un meci ca asta ar fi facut furori in timpul in care Bryan era campion mondial, insa nici acum nu a dezamagit.

Temperamentul infuriat a lui Bryan l-a facut pe acesta sa domine startul partidei. Un meci foartge tehnic asta e sigur, Bryan folosind cateva miscari old-fashion. Finalul vine dupa ce Rey iese dintr-un "No" Lock si il numara pe Bryan dupa un 619 fortat.

Avanatajul lui Bryan e ca are un caracter care nu trebuie neaparat sa castige meci de meci.

John Cena def. Dolph Ziggler:

Chiar daca a avut genunchi( in storyline), Cena tot a reusit sa il bata pe Ziggler dupa cateva comotii in afara ringului. In primul rand Cena a parut ca si-a agravat accidentarea de la genunchi dupa un Five Knuckle Shuffle. In timp ce doctorii il ajutau pe Cena, Ziggler a incercat sa desfaca o bresa de piele de pe coltul ringului. Aceasta actiune a fost intrerupta de AJ insa care a sprintat spre ring, cu Vickie dupa ea. Asta l-a cam pus pe arbitru in incurcatura. In toata aceea mascarada sau haos cum vreti sa o numiti, Ziggler incearca sa il loveasca pe Cena cu valiza Money in the Bank, insa Cena se fereste si il termina pe Dolph cu un AA.

La final normal ca AJ l-a sarutat pe Cena happy. Se pare ca toate lucrurile care se intampla intre Cena si Ziggler duc catre o victorie a lui Dolph la TLC, insa imi pare rau ca va fi una in care Cena va fi in storyline accidentat.WWE-ul vrea sa creeze noi superstaruri, insa nu pe spatele lui Cena.

Sheamus def. U.S. Champion Antonio Cesaro via Count-Out:

In meciul serii dupa parerea mea, Cesaro a aratat ca se poate lupta cu main-eventeri fara probleme si cred ca tocmai si-a asigurat un viitor stralucit in WWE. Finalul a fost putin aiurea, dupa ce Cesaro a pierdut prin count-out fiind KO de la un Brogue Kick.

Damien Sandow def. Zack Ryder:

Ryder pare tot mai slab, in ultimul timp. A dominat acest meci, e adevarat, tot timpul anihiland ofensiva lui Sandow, ina nu a parut deloc indeajuns. Sandow a castigat in modul sau caracteristic, iar urmatorul sau pas va fi meciul cu Cena de la Main Event.

CM Punk def. Kane:

Ce a zis Shield mai devreme mi se pare o prostie. Ce naiba de nedreptate sau injustitie ai putea vedea intr-un Punk vs Kane? Dupa ce meciul e gata si Shield intra in ring pentru a-l cafti pe Kane, vine si Bryan in ajutorul partenerului sau, insa a fost si el pus la podea de cei 3 tipi din NXt. Pe final apare si Ryback gata de putina bataie. N-a fost atent la Punk la inceput, el aplicand un Powermbomb lui Rollins si acel clotesthline care nu stiu cum se cheama pe Ambrose si Reigns. Cand Punk a reintrat in ring, incercarea lui Ryback de-al trimite la culcare cu un powermbomb a fost distrusa dupa un spear a lui Reigns. Cu bestia la podea, Shield a preluat controlul aplicand acel triple powerbomb pe Ryback, lasandu-l pe Punk sa stea cu centura WWE deasupra capului in timp ce Ryback era KO la podea.

Concluzie dupa acest RAW:

2 meciuri foarte bune intre Bryan si Mysterio si Sheamus si Cesaro. Mi-a placut si intriga din jurul The Shield. Chestile astea au facut acest RAW cel mai bun din ulte sapt. Eu unul sincer nu ma poty concetra 3 ore pe un show care in general are meciuri naspa.

Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa RAW Review- 26 Noiembrie Empty Re: Playa RAW Review- 26 Noiembrie

Mesaj Scris de Vizitato Joi Noi 29, 2012 12:28 am

Foarte frumos Review-ul, Playa. Bravo.
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Noi 29, 2012 10:07 am

Multumesc. O sa incerc sa mai fac de-astea ptr. RAW, Impact si poate si SmackDown
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum