Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Playa review: iMpact review 29 Noimebrie

3 participanți

In jos

Playa review: iMpact review  29 Noimebrie Empty Playa review: iMpact review 29 Noimebrie

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 12:40 pm

Hai ca terminai de vazut si Impactul. Calitate marca FileList, numai ca sa stiti big grin.

Hogan il confrunta verbal pe Bully Ray

Dragoste nesanctionata e in aer si legendarul cupidon s-a trezit sa traga cu sageti blestemate in WWE si in TNA. Lasandu-si la vestiar rolul de GM, Hulk Hogan intra in ring cu gandul de a afla mai multe despre relatia fiicei sale Brooke cu Bully ray. Se intampla oare ceva intre un star de muzica in devenire si legenda ECW-ului? Sau Aries a incins lucrurile pentru a intra din nou in gratiile lui Hulk?

Probabil ca nu semai uita chiar la fel la fiica sa dupa celebrul scandal cu Sex Tape-ul insa Hogan clar tine mult la fiica lui. Cand a fost intrebat de Hulk ce se intsampla, Buully a deviat putin de la subiect, acuzandu-l pe Hulkster ca nu a avut niciodata incredere in el. Dupa cei doi se mai cearta cateva minute, chiar fiica vine in ring, spunandu-i la tasu ca nu mai are 18 ani. Asta e cam clar, draga. Intre timp, pe ecran apare Aries care ii reaminteste lui Hogan care cativa tipi care asteapta o sansa la centura X Division a lui RVD la el in birou.
Trebuie sa zic, chiar daca nu sunt de acor cu aceste relatii pe care WWE-ul si TNA-ul ni le baga pe gat, daca acest storyline il tine pe Aries in primplan, atunci eu sunt fericit cu ea.

Mickie James vs Gail Kim

Cu Gail Kim in continuare in joc, cu Mickie James si Madison Rayne intoarse si cu Velvet Sky pe drum, divizia Knockout pare ca renaste. Chiar daca acest meci a fost scurt, a fost bun si a fost un teaser pentru ceea ce vom vedea in urm. luni.
Gail incepe bine, insa pierde din tempo, dupa ce inghite marginea ringului si apoi gusta din podea dupa un flapjack. Mickie isi pierde din moment totusi dupa ce rateaza o saritura de pe corzi. Kim incearca sa fure victoria repede cu picioarele pe corzi, insa arbitrul o vede si opreste numaratoarea.Mickie primeste adoua sansa si isi gaseste energie pentru un Mick Kick frumos, insa nu ii reuseste pinul. Un Hurricanrana si un neckbreaker nu ii ofera nici ele victoria lui James. Cu un ultim efort Mickie, castiga cu un DDT.

In continuare, James Stom are o altercatie cu AJ Styles, verbala numai. James Storm i-a zis lui AJ sa nu se mai planga si sa se conceentreze pe meciul lor din aceea seara.

X-Division, momentul cererilor

Hogan revine in biroul sau unde cateva superstaruri din Divizia X il asteapta. Aries ii spune ca e timpul ca Hogan sa isi puna capul pe umeri si sa isi faca treaba.Kenny King incepe, apoi Kid KAsh continua sa ii explice lui Hulk de ce merita sanse la titlul lui RVD. King e primul refuza, iar Aries continua sa il linguseasca pe Hogan in stilul caracteristic.
Trebuie sa zic ca toata aceasta chestie cu Aries si Hogan e mai misto decat cacatul cu Cena si Vickie, dar feud-ul ce urmeaza dintre Bully Ray si Aries nu se compara cu cel dintre Cena si Ziggler.

Bobby Roode vs Christian York

Dupa ce a fost insultat intr-un promo de dinainte de meci de Roode, York vine sa se bata cu IT Factor. Cred ca e bine ca TNA-ul a inceput cu York asa sus, punandu-l in meciuri cu superstaruri foarte importante din companie, insa nu trebuie sa uitam ca York e un veteran in comparatie cu Roode. Trebuie zis ca York nu mi s-a parut prea carismatic la microfon, ar trebui sa lucreze umpic acolo.
Meiul a fost plin de intensitate inca din start, cu York tinandu-l la pamant pe Roode. Dupa ce Bobby a iesit putin afara ca sa ia o gura de odihna, ideea lui York de a merge dupa el a fost proasta, IT Factor-ul plantandu-i capatana in bariera de otel, insa York a intors manevra si l-a trantit pe Roode in scarile de otel, deci decizia lui a fost buna in final big grin . Inapoi in ring, York se suie imediat pe corzi, insa Roode il loveste si il destabilizeaza, insa York il loveste cu bocanul in fata trimitandu-l la podea si apoi incercand a doua oara un Double Stomp care ii reuseste. Roode incearca sa revina cu un Payoff, insa York intoarce manevra intr-un Inside Craddle. Nu e indeajuns insa. Roode reviine si il pune pe York intr-un Crossface, facandu-l sa cedeze. Inainte ca Bobby sa mai faca rele, Jeff Hardy vine in ring sa il opreasca.
E timpul ca TNA-ul sa decida unde il vor pe York. Cu 2 infrangeri consecutive si cu putine calitati la microfon nu prea ii vad sansele de reusita.

Playa review: iMpact review  29 Noimebrie Impac2

James Storm&AJ Styles vs Kazarian&Daniels

In ring Daniels zice ca e mirat de norocul lui AJ de a fi in echipa cu Storm. Daniels continua sa zica ca la Final Resolution va arata ca il poate bate pe AJ fara probleme. Nu ii inteleg pe Kaz si Daniels. Sunt o echipa excelenta, insa isi cumpara charisma cu chestii patetice ca gangnam Style si altea chestii d'astea.
Povestea meciului e ca Aj nu e in forma, el coborand viteza meciului cu mult.El intra in forta, ca apoi sa se scurga fara energie in afara ringului. Inainte ca Daniels sa il mai lucreze pe AJ, Storm se baga in meci si obtine victoria cu un Superkick. Aj pleaca imediat, tarandu-si piciaorele pe rampa.
E doar o parerea de a mea, insa cred ca AJ a imbatranit. Nu mai poate lucra asa bine la viteza mare ca inainte, ii trebuie adversari mai inceti, nu vitezomani ca Kaz sau Daniels.

Aries isi primeste sansa la titlu intre timp.

[b] Matt Morgan vs Doug Williams

In momentul intrarilor, Joey ryan il prezinta pe MAtt Morgan ca viitorul campion la echipe. Morgan intra in ring purtand o roba similara cu cea a lui Hogan de dinainte e Hulkamania. Matt il invinge repde pe Doug Williams cu un Carbon footprint. Mi se pare mie sau Doug a pus cateva kilograme in plus in OVW?

SAr pana la main-event, deaorece nu prea am ce scrie despre restul segmentelor.

[b] Austin Aries vs RVD

Meciul incepe bine cu un wrestling de moda veche foarte bine executat de ambii luptatori. Aries preia initiativa dupa un dropkick, insa pierde o pierde repede, dupa ce incearca sa atraga prea mult heat si rateaza o lovitura de cot. RVD pierde si el momentul, calculand gresit traiectoria unui Rolling Thunder. Incearca sa schimbe ceva cu un Crossbody peste corzi, insa Aries il pune la pamant si reintra in ring. Dupa ce Aries rateaza un baseball slide si cei 2 se ciocnesc, meciul ramane in mana oricui.
RVD a fost aproape de victorie dupa un Moonsault, insa Aries reusetse sa isi plaseze piciorul pe corzi. Putea sa nu fie la fel de norocos la un 5 Star Frog Splash, insa inainte ca RVD sa sara Aries il trimite in bariera de otel care ii desparte pe ei wrestleri de fani. Aries, arogant asa cum e nu il numara pe campionul X-Division si ia microfonul ca sa zica ca sta acolo, fara rasuflare, ca Brooke Hogan. Asta provoaca nebunii in capul lui bully ray care vine in ring si il ia la pumni pe Aries, pprovocand descalificarea. Pe rampa, dupa ce o fugit, Aries da nas in nas cu Hogan.

Oare Hulk va lucra cu Bully pentru a scapa de Aries? Sau cum a zis si ray, Hogan nu are incredere in el? Vom afla probabuil sapt. viitoare

Playa review: iMpact review  29 Noimebrie Impac4

Nu uitati sa va lasati parerea, indiferent ca e buna sau rea. Eu ma bucur sa scriu astfel de articole si sper ca si alti useri daca vor sa faca acest lucru.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Playa review: iMpact review  29 Noimebrie Empty Re: Playa review: iMpact review 29 Noimebrie

Mesaj Scris de Ivan Vin Noi 30, 2012 12:44 pm

Playa, you're awesome ! b-)
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Playa review: iMpact review  29 Noimebrie Empty Re: Playa review: iMpact review 29 Noimebrie

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 12:46 pm

Mersi, mi putin greu sa folosesc unele cuvinte caracteristice wrestlingului in romana, fiindca chiar n-au sens, deci nu fiti mirati daca gasiti ceva cuvinte noi pe acolo big grin. O sa le dau o definitie concreta daca sunt cereri happy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Noi 30, 2012 1:10 pm

Voi face si eu, dar pt PPV-uri only...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Vin Noi 30, 2012 1:11 pm

Sincer chiar imi place review urile tale ! BRAVO
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 30, 2012 1:18 pm

Multumesc. Ma bucur ca va place, am avut emotii
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum