Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Review TNA Impact 28 Decembrie

2 participanți

In jos

Review TNA Impact 28 Decembrie Empty Review TNA Impact 28 Decembrie

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Vin Dec 28, 2012 6:41 am

Am vazut Impact-ul de aseara live si as vrea sa-mi dau cu parerea despre show:

1. Bully Ray and Brooke Hogan Segment
Sincer, nu stiu unde vor sa mearga cu acest storyline. Pana la urma, Brooke are 24 de ani, poate sa faca ce vrea, care e problema lui Hogan daca e impreuna cu Bully Ray?:)) Mie imi placea Ray mult mai mult ca si heel, dupa mine era cel mai bun heel din TNA. Acum...chiar nu stiu ce se va intampla cu el.

2. Austin Aries challenge Bobby Roode
Imi place mult mai mult Aries ca heel decat ca face. Incet, incet se construieste feud-ul dintre Aries, Hardy si Roode. Sunt de acord cu faptul ca l-a provocat pt un meci in main-event, chiar daca amandoi sunt heel, asa a facut continuarea atacului de sapt trecuta a lui Roode asupra lui Aries, pierzand astfel meciul pt titlu.

3. Samoa Joe vs. Aces Eights Member
In momentul de fata, chiar nu stiu ce vor sa faca cu Aces & Eights. M-am bucurat foarte mult cand au adus ideea acestui stable, dar incet, incet, devine neinteresant. As fi vrut sa fie demascat acel membru, asa ar mai fi adus ceva nou. Probabil saptamana viitoare cand revine Sting sigur vom avea unul sau poate mai multi membri demascati.

4. Bro Off: Robbie E vs. Jesse Godderz
Desi nu credeam ca o sa spun asta vreodata, pe mine m-a amuzat acest segment. Cateodata, intr-un show de wrestling, mai e nevoie si de asa ceva.

5. RVD vs. Christian York
Meciul a fost bun, ca majoritatea meciurilor din X-Division. Imi place ca este construit Kenny King ca si heel, iar sper ca la Genesis sa castige centura. Nu mai vreau sa vad acest titlu pe RVD pt ca pur si simplu este Boring...

6. Joseph Park Segment
Nici aici nu stiu ce vor sa faca cu Park. Imi place ideea, dar am mai vazut chestia asta, vreau sa mearga mai departe, sa vedem mai mult, chiar vreau sa se reintoarca Abyss.

7. Chavo Guerrero & Hernandez vs. Bad Influence
Daniels si Kazarian sunt geniali, de aia si sustin in continuare ca sunt Tag Team of The Year. Cand am auzit ca Daniels il provoaca pe Styles, imi venea sa injur, speram sa se intample ceva sa nu mai avem meciul asta. Segmentul dintre el si Kazarian, imbracat ca si AJ Styles a fost genial. Fanii spuneau We Want AJ, iar Kazarian: I'M right here:)). Trebuie vazut acest segment, ca intotdeauna, ei sunt printre putinii ce ma fac sa fiu interesat de TNA. Mda, iar apoi vin Chavo si Hernandez si ii provoaca la un meci. Meciul a fost destul de bun, dar Chavo si Hernandez sunt boring, iar titlurile la echipe n-au ce cauta pe ei. Pana la urma, daca stau si ma uit, nici nu mai exista divizia de tag-team. Majoritatea echipelor sunt de tot rahatul. Chavo si Hernandez, Kash si Gunner, Ryan si Morgan, singurii care merita titlurile sunt Daniels si Kazarian. Totusi, as vrea ca in 2013, cei 2 sa castige centura mondiala, nu ''wrestleri'' precum Hardy. Pt a readuce divizia de tag-team la viata, TNA-ul trebuie sa ia din indy niste echipe precum: BLK Out, The Bravado Brothers, The Young Bucks, The Briscoe's, etc.

8. Aces & Eigths segment
Acest segment chiar m-a facut sa par interesat sa urmaresc Impact-ul de saptamana viitoare, chiar as vrea ca Mr. Anderson sa se alature lor, deocamdata n-au prin ce sa-l bage. Sper ca sapt viitoare sa intervina in acel steel cage match, aducand victoria celor din Aces Eights.

9. Gail Kim vs. Brooke Tessmacher
Meciul mi-a placut, motivul pt care Kim a provocat-o pe Brooke la un meci a fost destul de ok, in rest nu pot sa spun nimic altceva.

10. Austin Aries vs. Bobby Roode
Un alt meci care mi-a placut, avand si faze amuzante in el, una dintre ele fiind cea cu Earl Hebner. Totusi, chestia cu intrarea in mintea lui Hardy e penibila rau de tot. Mi-e scarba cand vad asa ceva. In rest, se construieste meciul dintre cei 3 de la Genesis, unde sper ca Aries sau Roode sa castige titlul, dar nu se va intampla asta

Per total, Impact-ul de saptamana asta a fost ok, cu mici exceptii. Sunt interesat de ce se va intampla saptamana viitoare. Daca tot revine Sting, as mai vrea sa aduca cu el si o alta revenire care sa aiba un impact mare, gen Abyss. Oricum, sper ca cei din Aces & Eights sa castige steel-cage match-ul cu interventia lui Mr. Anderson si mai sper sa mai fie demascat cel putin un membru din Aces & Eights.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Review TNA Impact 28 Decembrie Empty Re: Review TNA Impact 28 Decembrie

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 28, 2012 8:42 am

Foarte bun review-ul Kevin winking. Vad ca mi-am gasit inlocuitor big grin
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 8:58 am

Deci poti renunta la grad linistit acum...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 28, 2012 9:03 am

Dap, il vrei tu ca sa fi din nou prieten cu Ivan?
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Dec 28, 2012 9:05 am

Eu? Nu mersi... pe bune numi mai trebe niciun grad... si am glumit daca nu ti-ai dat seama mafiot italian... corsican si restul... straight face
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Vin Dec 28, 2012 10:25 am

Playa a scris:Foarte bun review-ul Kevin ;). Vad ca mi-am gasit inlocuitor :D

Mersi Playa. Cum adica inlocuitor? Tu te pricepi foarte bine la review-uri, sper ca nu crezi ca vreau sa-ti iau locul:))
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Dec 28, 2012 10:48 am

Fac poate la SmackDown, ca ai facut tu la Impact si nu cred ca il pot face mai bun ca asta
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum