Top 5 Playa- Reloaded
+3
WeWantEnigma
Fxhd
Galileo
7 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Top 5 Playa- Reloaded
5 Bobby Roode
4 .Seth Rollins
3. Dean Ambrose
2. Daniel Bryan
1. JOHN CENAAA
4 .Seth Rollins
3. Dean Ambrose
2. Daniel Bryan
1. JOHN CENAAA
Galileo- Mesaje : 1238
Re: Top 5 Playa- Reloaded
Serios? Nu inteleg locul lui Rollins, dar asta e. Esti la fel ca adminul!
Vizitato- Vizitator
Dap, te infromez ca tin cu Rollins din ROH de cand era cunsocut ca Tyler Black. Uita-te putin la meciurile lui de atunci inainte sa mai comentezi
IDEM.Fxhd a scris:Nu inteleg locul lui Cena , dar asta e.
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Hardy e un drogat. Macar Cena face ceva bun inafara ringului...
Playa a scris:Hardy e un drogat. Macar Cena face ceva bun inafara ringului...
E cetatean model de mai mult de un an..
WeWantEnigma- Mesaje : 249
Un top foarte bun, cu exceptia lui Cena (te inteleg de ce este favoritul tau). Cat despre Hardy, deja a inceput sa-mi fie SCARBA de el. Practic, ca si campion, nu a facut mai nimic. Probabil era The Worst TNA Champion daca Roode si Aries nu erau bagati in feud cu el. Eu nici pana acum nu-mi dau seama ce vedeti la el. Iar la microfon, pana si Chris Masters e mai bun ca el :| Si inca o data tin sa precizez ca el nu este cel mai bun wrestler, doar pt ca este bun la meciuri de tip Ladder. Iar toata chestia cu intrarea in minta sa, o PENIBILITATE mai mare ca asta n-am vazut nicaieri. Si inca ceva, acel Aries vs. Hardy de la BFG a fost foarte bun doar datorita lui Aries, care l-a carat aproape tot meciul.
Daca tot tineti atat cu el si il laudati ca e bun si nu stiu ce, puteti sa dati si argumente?As fi tare curios sa vad care-s alea.
Daca tot tineti atat cu el si il laudati ca e bun si nu stiu ce, puteti sa dati si argumente?As fi tare curios sa vad care-s alea.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Eu am dat multe argumente cand am zis ca tin cu Cena. Pe pustiul asta l-am sustinut de la debutul sau pe care l-am vazut live
Te inteleg, iar de la un moment dat, ura mea asupra lui a scazut deoarece nu se mai afla in peisajul centurii WWE sau cea mondiala.
Kevinsteen12- Mesaje : 393
OFF:
Ma , voi ce aveti ? II place lui ii place nu dati voi cu parerea ca : AAA E URAT TOPUL CA E CENA IN EL!
Nu inteleg , unui om ii place Hornswogle , Jeff Hardy , Cena si voi gata dati cu parerea :uite ce prost wrestler e pe numarul 1 ! Deci fratilor , nu mai dati cu parerea cu exceptia lui Cena , lui ii place de Cena si ce ?
Fiecare ii place ce ii place!
ON: Bun top
Ma , voi ce aveti ? II place lui ii place nu dati voi cu parerea ca : AAA E URAT TOPUL CA E CENA IN EL!
Nu inteleg , unui om ii place Hornswogle , Jeff Hardy , Cena si voi gata dati cu parerea :uite ce prost wrestler e pe numarul 1 ! Deci fratilor , nu mai dati cu parerea cu exceptia lui Cena , lui ii place de Cena si ce ?
Fiecare ii place ce ii place!
ON: Bun top
Radu.Boy- Mesaje : 98
Radu nu te baga tu, nu esti in masura sa argumentezi fiindca esti in categoria marksilor... eu spun asta la un top, ca acel top spune despre el daca e mark sau smark... Daca ti cu Cena in momentul asta cand are un gimmick destul de aiurea, esti cam mark... asa si cu Hardy... Smarksii de obicei prefera wrestlerii mai talentati, nu conteaza ca nu sunt face, asa cum fac marksii... Topul lui este bun si chiar m-am convins ca nu e mark, dar Cena este in momentul asta pentru marksi... Deci nu stiu de ce va suparati cand comenteaza omul la un top...
PS: Radu.Boy contacteaza-ma pe mess sa iti explic mai bine, promit ca nu te injur...
PS: Radu.Boy contacteaza-ma pe mess sa iti explic mai bine, promit ca nu te injur...
Vizitator- Vizitator
Pai cine s-o suparat? . Eu doar am zis de ce tin cu Cena, chiar daca stiu ca tipul e praf in momentul de fata
Subiecte similare
» Tp 5 PLaya
» Playa [Admin]
» Playa RAW Review- 26 Noiembrie
» Turning Point: Playa Preview
» Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012
» Playa [Admin]
» Playa RAW Review- 26 Noiembrie
» Turning Point: Playa Preview
» Playa RAW Review- 3 Decembrie 2012
Wrestling RO :: General :: Arhiva