Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cine a avut cel mai dezamgitor an?

+3
Ivan
edydin
Galileo
7 participanți

In jos

Cine a avut anul mai dezamagitor?

Cine a avut cel mai dezamgitor an? Vote_lcap38%Cine a avut cel mai dezamgitor an? Vote_rcap 38% 
[ 3 ]
Cine a avut cel mai dezamgitor an? Vote_lcap62%Cine a avut cel mai dezamgitor an? Vote_rcap 62% 
[ 5 ]

Total voturi : 8

Cine a avut cel mai dezamgitor an? Empty Cine a avut cel mai dezamgitor an?

Mesaj Scris de Galileo Mier Dec 26, 2012 3:10 am

Cred ca cei doi nominalizati sunt clar John Cena si AJ Styles.

Intrebarea mea, cine a avut un an mai prost dintre cei doi? Eu zic ca Cena, a pierdut meciul cu Rock la WM, a pierdut de 4 ori sansa sa in fata lui punk de-a fi campion WWE si si-a pierdut si ultima sansa cu Ziggler la TLC. Sa nu mai zic ca e primul an din 2004 incoace, cand Cena nu pune mana pe un titlu.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Cine a avut cel mai dezamgitor an? Empty Re: Cine a avut cel mai dezamgitor an?

Mesaj Scris de edydin Vin Feb 22, 2013 1:20 pm

Din păcat debia am început sa ma uit la TNA deci eu nu prea știu ce a făcut AJ anul trecut pana la urma îl aleg pe Cena .
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Feb 22, 2013 2:51 pm

Eu zic ca AJ, dupa cate imi amintesc eu, nu a castigat mai mult de 10 meciuri intr-un an. Clar AJ.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de DeuceNineLives Sam Feb 23, 2013 1:16 pm

AJ din motivele pe care le-a spus Ivan.
DeuceNineLives
DeuceNineLives

Sus In jos

Mesaj Scris de Morpheus. Dum Feb 24, 2013 3:23 am

Cena este o dezamăgire pentru wrestling din 2009 încoace. WWE-ul îl ţine încă drept un mare erou, un mare wrestler pentru anumita categorie de fani, însă nimic mai mult. Acelaşi randament destul de slab(zic eu) în ring, aceleaşi discursuri prosteşti, etc.

Nici Styles n-a avut nu ştiu ce mari meciuri în ultimii ani, dar faţă de 2012, clar au fost ceva mai de calitate. L-am votat pe AJ până la urmă.
Morpheus.
Morpheus.

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Dum Feb 24, 2013 4:42 am

Te rog sa ma scuzi dar acum vorbesc din postura unui fan nu numai al lui Cena, insa a a fost superstarul cu cele mai bune meciuri din 2012 dupa CM Punk. vs Rock la Wm, vs Brock la ER, vs Punk la NOC, vs Ziggler la TLC, toate sunt candidate la meciul anului, deci randamentul din ring nu e de luat in serios ca lucru rau
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Dum Feb 24, 2013 4:55 am

Galileo a scris:Te rog sa ma scuzi dar acum vorbesc din postura unui fan nu numai al lui Cena, insa a a fost superstarul cu cele mai bune meciuri din 2012 dupa CM Punk. vs Rock la Wm, vs Brock la ER, vs Punk la NOC, vs Ziggler la TLC, toate sunt candidate la meciul anului, deci randamentul din ring nu e de luat in serios ca lucru rau
Da, dar spre deosebire de AJ, Cena a avut un an cat de cat bun, superstar of the year, multe victorii.
Cum am zis si mai sus, AJ nu a castigat mai mult de 10 meciuri intr-un an, nu se poate compara cu Cena.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Morpheus. Dum Feb 24, 2013 5:21 am

Galileo a scris:Te rog sa ma scuzi dar acum vorbesc din postura unui fan nu numai al lui Cena, insa a a fost superstarul cu cele mai bune meciuri din 2012 dupa CM Punk. vs Rock la Wm, vs Brock la ER, vs Punk la NOC, vs Ziggler la TLC, toate sunt candidate la meciul anului, deci randamentul din ring nu e de luat in serios ca lucru rau

Meciurile alea au fost cât de cât bune datorită oponenţilor săi. Şi totuşi, eu n-am văzut nimic bun la Cena vs. Rock şi Cena vs. Ziggler, meciurile au fost destul de plictisitoare.

Cât despre " Superhero of the year ", fix un rahat au rezolvat cu asta. I-au dat titlul ăla după un an dezastruos şi acum ca să-şi repare prostia îl fac din nou omul cu rezultate mari, bune, care câştigă meciurile importante.
Morpheus.
Morpheus.

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Dum Feb 24, 2013 5:27 am

Cena vs Ziggler a fost cu putin sub Shield/Ryback&Friends. Rock/Cena a fost un meci mare, datorita emotiei pe care era totusi greu sa nu o simti.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Morpheus. Dum Feb 24, 2013 8:11 am

De fapt, a fost foarte uşor să nu o simt. Cea mai mare dorinţă a mea era să se termine cât mai curând şi să scăpăm de prostia de pe atunci cu " Once in a lifetime " şi cel mai mare meci din toate timpurile. Rahaturi.
Morpheus.
Morpheus.

Sus In jos

Mesaj Scris de Genesis Dum Feb 24, 2013 11:14 am

AJ
Genesis
Genesis

Sus In jos

Mesaj Scris de Sirius Lun Feb 25, 2013 5:51 am

Nu poti compara, e alta mancare de peste.
Sirius
Sirius

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum