Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ?

3 participanți

In jos

Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ? Empty Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ?

Mesaj Scris de Fxhd Dum Dec 02, 2012 2:02 am

Eu zic acum doar un nume : Michael Elgin .

In primul rand arata ca un main eventer in conceptul WWE-ului :
Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ? Watch?v=apj28wmAjac

-poate vorbi + ceva carisma , + Paul Heyman in companie care poate face minuni cu oricine

-omul asta are puterea lui Cena si Sheamus combinati

-avem nevoie de cineva care sa primeasca Goldberg push , dar sa fie cineva care ii poate ridica pe Tensai si Paul Heyman

Daca puteti aduceti si argumente la cei mentionati de voi .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ? Empty Re: Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ?

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 02, 2012 7:12 am

Kevin Steen. Atat!
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ? Empty Re: Pe cine ar trebui WWE-ul sa semneze ?

Mesaj Scris de Fxhd Dum Dec 02, 2012 7:14 am

Kevin Steen e campion alte 2 companii , deci hai sa ne rezumam la oameni pe care ar putea ii semneze chiar acum .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 02, 2012 7:15 am

Adam Cole. Zi ceva si de el acum...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Dum Dec 02, 2012 7:19 am

Umm , azi sau ieri a devenit campion mondial in PWG , e campion TV in ROH si mi se pare ca e campion mondial intr-o companie mai mica .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum Dec 02, 2012 9:09 am

Poi ar fi bun de WWE...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Dum Dec 02, 2012 12:14 pm

Mie imi place foarte mult Adam Cole, mai ales meciul lui cu Kyle O'Reilly de la BITW Hybrid Fighting RUles
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 08, 2012 2:24 am

Eu as vrea sa il vad pe Mike Bennet in WWE. Are charisma si indeajuns de mult potential pentru a fi un midcarder decent in WWE. Ar putea ajunge si in main-event, la o adica. Sa il aduca si pe Brutal Bob, cu el totusi.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum