Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

De ce CM Punk trebuie sa isi apere cu succes titlul la Royal Rumble

In jos

De ce CM Punk trebuie sa isi apere cu succes titlul la Royal Rumble Empty De ce CM Punk trebuie sa isi apere cu succes titlul la Royal Rumble

Mesaj Scris de Galileo Joi Ian 24, 2013 12:22 pm

Pe 27 Iunie 2011, un promo a avut loc, un promo ce urma sa schimbe lumea wrestlingului definitiv. CM Punk a fost cel care a tinut acel promo, iar in aceea noapte in Las Vegas, orasul luminilor sau orasul care niciodata nu doarme, ei bine in aceea seara in acel oras, Punk a fost privit pentru prima oara cu alti ochi si fanii wrestlingului au vazut ca acel pusti din Chicago care a mentinut ECW-ul sus in ultimii sai ani e un wrestler special. Dupa doar cateva saptamanii, dupa ce castiga titlul WWE la Money in the Bank intr-un meci cu Cena, Punk ne-a dat de inteles ca va parasi compania, luand titlul WWE cu el, ei bine la acest punct deja toata lumea l-a observat pe Punk ca fiind noul top dog al companiei, deaorece putini au crezut ca a parasite compania definitiv.

Ei bine, dupa un un final de 2011 de success, in care si-a recastigat centura WWE si un 2012 excelent, in care a invins wrestleri ca John Cena, Chris Jericho sau noul PowerHouse al lui vince, Ryback, Punk in aceste momente se scalda in glorie fiind cel mai longeviv campion WWE din ultimii 25 de ani. Totusi chiar si dupa toate astea, echipa creative a WWE-ului nu vrea sa ii paseze mingea de tot sis a il lase sa fie atractia principala a companiei. Cred ca Royal Rumbe-ul ar putea sa puna un stop la toate astea,

Pe 27 Ianuarie 2013, in Phoenix, Arizona CM Punk va fi fata in fata cu cel mai important adversary al sau de pana acum, Dwayne “The Rock” Johnson. Orice ati crede despre The Rock sau Dwayne Johnson, fiindca vad ca mai nou asa ii se zice prin WWE, omul poate vinde bilete fara probleme si poate face dintr-un PPV mic unul urias. Daca CM Punk vrea sa arate ca e cel mai bun, va trebui sa o faca impotriva celui mai important superstar care a calcat in ringul WWE-ului vreodata The Rock. Pentru cei care ma vor contrazice, ma refer in special cand il numesc cel mai mare, la faptul ca e superstarul care atrage cei mai multi bani pentru compania lui Vince.

De ce CM Punk trebuie sa isi apere cu succes titlul la Royal Rumble 2Q==

O sa imi rezerv un moment pentru a discuta despre batranul Dwayne, fost campion mondial de 7 ori, a 3rd generation superstar, adica un superstar de-a treia generatie si-un performer care i-a invins pe Steve Ausitn, Mick Foley, Triple H si recent John Cena in meciuri excelente pe care vi le recomand cu caldura. E considerat de multi cel mai important superstar al celebrei Attitude Era si detine milioane de dolari, bani facuti din filmele sale care au fost lidere in box office-ul American pentru multe saptamani multe dintre ele. Eu zic ca putem cadea de accord ca Rock a obtinut tot ce se putea obtine si ca nu mai are nevoie de inca un reign ca si campion WWE.

Pe de alta parte o victorie a lui CM Punk ar fi uriasa, atat pentru el cat si pentru companie. In primul rand ar face ceva ce Cena n-a putut sa faca, iar acest lucru e foarte important in cartea mea de amintiri. Alta idée ar fi ca mareste prestigiul centurii, ceea ce pentru un fan ar trebui sa fie foarte important.

Totusi sa ne uitam putin si ce se va intampla daca Rock va castiga. Isi va cara titlul pana la Wrestlemania, unde probabil il va pierde intr-un meci cu Cena, titlul reajungand la Golden Boy-ul WWE-ului. Astfel John va detine din nou o centura dupa un an jumate, Rock se intoarce la Hollywood pentru a isi continua cariera de actor si astfel multi fan raman dezamagiti de faptul ca titlul va ajunge din nou la un superstar atat de criticat de public.

Din nou ajung la ideea in care Punk isi apara cu success titlul la Rumble. Ar putea foarte usor sa faca un meci cu undertaker la Wrestlemania, meci in care sa piarda in sfarsit titlul WWE, iar in lunile urmatoare la RAW se va tine un turneu care urma sa determine un nou campion WWE. Astfel noi superstaruri pot merge dupa centura, ca Damien Sandow, Antonio Cesaro, Daniel Bryan sau de ce nu, Dolph Ziggler? Totusi intrebarea nu cred ca e daca Punk trebuie sa castige la Royal Rumble, nu. Intrebarea e daca WWE-ul vrea ca Punk sa castige la Royal Rumble si daca vor ca reign-ul lui sa continue. Cred ca ar fi mult mai multe beneficii pentru companie daca Punk isi va apara titlul cu success, dar asta e doar parerea mea.

De ce CM Punk trebuie sa isi apere cu succes titlul la Royal Rumble Images?q=tbn:ANd9GcS_qUIGcCUh4Un25VcsZSP_2PXHjr6m90Ex55yT7Mew7LzcdALEuQ
Galileo
Galileo

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum