Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE?

+2
zeze28
Galileo
6 participanți

In jos

ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE? Empty ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE?

Mesaj Scris de Vizitator Joi Dec 27, 2012 10:28 am

In semn de respect pentru CM Punk, care tine titlul WWE de mai mult de 400 de zile, m-am gandit sa scriu un editorial. Este primul pentru mine, asa ca nu incepeti inca sa ma injurati.

Ce urmeaza pentru Punk? Urmeaza meciul cu “RyBotch”, in care isi va pune titlul la bataie. Dupa cum stiti, Rock va fi prezent si el la Raw-ul de pe data de 7 ianuarie, deci ne putem astepta ca el sa intervina cumva in meci. Daca Punk va pastra principalul titlu din WWE si dupa acest show, pentru el va urma un meci la Rumble cu Rock. Eu ma astept ca echipa creativa sa ii lase centura tot lui, a facut-o foarte bine timp de 400 de zile, o mai poate face inca cel putin 100, dar asta e doar parerea mea. Sa zicem totusi ca va ramane cu titlul din cauza programului incarcat pe care-l are Rock cu filmarile.

Interesant este de vazut cine va fi castigatorul Battle Royalului cu 30 de oameni din Main Event. M-as astepta ca Taker sa revina si sa castige, astfel avand in main event-ul celui mai important eveniment al anului un meci de tipul Carrer Vs. Title. Am citit multe zvonuri privind un eventual meci intre Taker si Punk si chiar as vrea acest meci la WrestleMania 29. Stiu ca Punk va castiga, daca va fi acest meci, e foarte logic ca Undertaker sa nu castige meciul, e clar ca “Fenomenul” nu mai poate lupta in mai mult de 1-2 meciuri.

Deci, eu consider ca Punk va trece si de Wrestlemania ca si campion WWE. Ar fi awesome sa fie asa cum gandesc eu, dar totusi sa nu uitam ca este vorba de WWE, o companie care tot incearca sa ne bage pe gat pe eroul copiilor, John Cena, un personaj fumat, dupa parerea mea. Dupa ce m-am gandit cat de cat realist, cred ca Punk poate pastra acest titlu si dupa inca cateva PPV-uri, pana la urma pe cine sa puna titlul? Pe RyBack, nu mersi. M-am saturat deja de aceasta “masinarie” care mai nou a inceput sa fie “hranita” si cu oameni mult mai talentati ca el, aici fiind vorba de Punk sau Cesaro.

In incheiere, vreau sa spun ca sper foarte mult ca Punk sa pastreze titlul asa cum am spus eu in acest editorial. Poate revin si alta data, cu alta ocazie!

Ultima editare efectuata de catre Zeno Daniels in Vin Dec 28, 2012 11:41 am, editata de 1 ori
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE? Empty Re: ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE?

Mesaj Scris de Galileo Joi Dec 27, 2012 10:40 am

Frumos editorial. Si eu is de parerea ca Punk sa fie lasat sa tina titlul pana la Mania unde sa il piarda in fata lui taker. Nu vad de ce i-ai da titlul lui Rock care apar de cateva ori pe an, chiar daca un meci in care Rock isi apara titlul la ELimination Chamber suna tentant. Eu unul sper sa revii si cu alte editoriale si nu nu zic asta ca sa ma pun bine cu tine, asa cum probabil urma sa scrii
Galileo
Galileo

Sus In jos

ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE? Empty Re: ZenoStyle: Cat mai tine Punk titlul WWE?

Mesaj Scris de zeze28 Joi Dec 27, 2012 10:56 am

Cum am spus si pe inring, Taker nu poate sa mai primeasca o centura mondiala pentru ca nu rezista mai multe ppv-uri, iar ideea sa ii incheie streak-ul ar fi proasta.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Dec 27, 2012 10:57 am

N-ar fi proasta, dar un tanar ca Ambrose ar trebui sa o faca, pentru a i se oferi credibilitate. Practic, ce are WWE-ul castigat pe termen lung cu streak-ul lui Taker? Astia or aratat in timp ca numai la bani se gandesc, deci nu ma astept ca Taker sa se retraga cu streak-ul intact
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Dec 27, 2012 10:59 am

Sper sa nu faca prostia sa il incheie. Pentru un superstar de viitor, un meci cu Taker ar insemna enorm, chiar daca l-ar pierde, ceea ce ar fi si normal.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Radu.Boy Joi Dec 27, 2012 11:01 am

E idee proasta sa ii incheie streak-ul lui Taker . Oricum la 21-0 se retrage sau poate 22-0 , CM Punk pierde centura la WrestleMania in care se va bate contra lui John Cena si The Rock un triple threat match! sau ca The Rock sa se bata contra lui Punk la Elimination Chamber si castiga centura , dar asta e aiurea ! CM Punk e bine sa piarda centura la WrestleMania in care se va bate contra lui John Cena si The Rock cum spuneam ! Pareri ?
Radu.Boy
Radu.Boy

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Dec 27, 2012 11:03 am

Ar fi aiurea sa isi incheie streak-ul la 21-0 sau 22-0. 20-0 e un numar rotund si suna mult mai misto
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Dec 27, 2012 11:23 am

Suna mai bine decat 20-1.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Joi Dec 27, 2012 11:24 am

Editorialul este interesant, dar trebuie sa luam in calcul ce s-ar intampla daca Taker ar pierde. Pai, un streak care a fost facut de atatia ani, ca nimeni sa nu-l poata ajunge, sa fie incheiat de catre un wrestler (in cazul de fata Punk) e un lucru urias. Ganditi-va doar daca Punk ar pleca din WWE, asta ar fi cea mai mare teapa data vreodata WWE-ului.
Pe de alta parte, daca Taker ar castiga...De abia duce 1-2 meciuri pe an, deci...Mie mi-ar fi placut sa castige Taker, dar trebuie sa recunoastem ca nu mai poate.
Sincer, eu mi-as dori enorm ca Rock sa castige titlul la Royal Rumble. Din cate am vazut, acesta a fost anuntat pt EC. De asemenea, a fost anuntat in ianuarie ca va fi prezent la cateva Raw-uri si mai ales, la 2 show-uri ale Smackdownului. Dupa parerea mea, Rock mai merita inca odata centura WWE, chiar daca meciul lui cu Cena de la WM 28 a fost o porcarie (Iar aici a fost vina amandurora). Inainte de a pleca, a pus over foarte multi wrestleri, iar la microfon nimeni nu mai e ca el (stilul lui Punk e diferit fata de cel al lui Rock, deci dupa parerea mea, nu pot fi comparati cei 2)
Pentru mine, meciul GENIAL de la Wrestlemania 29 ar fi Brock Lesnar vs. The Rock pentru titul WWE, cu Brock castigand RR Match, iar Rock centura WWE de la Punk de la RR
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Joi Dec 27, 2012 11:54 am

Sa mai fac editoriale?
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Joi Dec 27, 2012 12:16 pm

Da. Fa unul despre reveniri la Royal Rumble.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Joi Dec 27, 2012 12:22 pm

O sa fac amine daca am timp... O sa vorbesc cu Xander sa ma puna writer mai repede... sa-l pot pune acolo... aici primesc deja cate doua banuri pe zi...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de edydin Joi Dec 27, 2012 3:24 pm

foarte bun editorul . Bravo Zeno !
edydin
edydin
MANAGER
MANAGER

http://www.wrestlingromania.net

Sus In jos

Mesaj Scris de teick Joi Dec 27, 2012 5:39 pm

Pentru inceput e bine, dar pe viitor incearca sa faci editoriale ceva mai lungi si sa le termini cu o concluzie clara.

Btw... are voie oricine sa faca editoriale... ca m-am gandit sa fac si eu unul...
teick
teick

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Dec 27, 2012 10:37 pm

Normal ca are voie oricine, eu tot timpul v-am incurajat sa faceti, dar vad ca inafara de mine doar Zeno o mai facut
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Joi Dec 27, 2012 11:11 pm

Despre ce sa fac azi? Apropo, edy te-am lasat eu sa pui editorialul pe Facebook?
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Dec 27, 2012 11:32 pm

Ai putea face ceva despre TNA-ul de aseara winking
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Joi Dec 27, 2012 11:56 pm

Nu fac despre TNA, nu mai sunt la zi, as putea face despre Reveniri la RR sau potentiali castigatori...
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum