Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

+10
Fxhd
iMPACT
Ivan
Galileo
Kevinsteen12
DoubleA
Hopsin
WeWantEnigma
aWesome
Creature
14 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! Empty Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de Creature Mar Oct 30, 2012 3:48 am

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! 285672_10151279959502238_322931423_n

Pareri?
Creature
Creature

Sus In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! Empty Re: Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de aWesome Mar Oct 30, 2012 4:11 am

Cel mai bun din TNA.
aWesome
aWesome

Sus In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! Empty Re: Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de WeWantEnigma Joi Noi 01, 2012 9:50 am

Nu e cel mai bun din TNA iti zic eu si sunt chiar un fan al lui winking e "cel mai bun din TNA" ca el face toti banii pt TNA din vanzari iar ei ii ofera cat mai multe pushuri ca sa nu plece din TNA.
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Joi Noi 01, 2012 10:23 am

Awesome: Tu dupa ce vorbesti, trebuie sa te stergi la gura cu hartie igienica?

Pentru ca spui rahaturi.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de DoubleA Vin Noi 02, 2012 3:48 am

Chiar daca e rivalul lui Austin Aries eu tot il respect pentru tot ce a facut!
DoubleA
DoubleA

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Vin Noi 02, 2012 5:20 am

Doar pentru ca face salturi periculoase asta nu inseamna ca e un wrestler bun. De abia astept sa piarda centura, ceea ce nu cred ca se va intampla curand. Probabil va intra intr-un feud cu Storm, tinand cont de meciul #1 contender de la Turning Point.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Vin Noi 02, 2012 8:18 am

Echipa lui cu Matt a fost cel mai inalt punct din cariera lui. Restul au fost asa s-asa. Nici reign-ul de campion WWE n-a fost impresionant, parca a fost si foarte scurt.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Vin Noi 02, 2012 8:30 am

Unii apreciaza alt "gen" de wrestling nu numai wrestling-ul tehnic.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Vin Noi 02, 2012 8:51 am

Nu este nimic mai mult decat un ''glorified spot monkey''.
A ajuns departe doar din cauza faptului ca a facut salturi periculoase si atat.
Nimic mai mult.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de iMPACT Joi Noi 08, 2012 6:21 am

Eu il apreciez pentru ca isi da silinta in tot ceea ce face.
iMPACT
iMPACT

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Joi Noi 08, 2012 6:51 am

Da, de aceea a venit beat la Victory Road:))
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Joi Noi 08, 2012 7:10 am

Singurul wrestler pe care il urasc fara sa trebuiasca sa aduc argumente .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Noi 08, 2012 9:07 am

^^A fost fumat, nu beat :)))
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Joi Noi 08, 2012 9:08 am

Si fanii lui vad ca se mandresc cu asta...
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Noi 08, 2012 9:09 am

Probleme ca fumeaza sau trage pe nas? E viata lui, nu cred ca te afecteaza pe tine cu ceva daca el o face sau nu. Oricum, de cand a nascut sotia lui, a spus ca s-a lasat.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Joi Noi 08, 2012 9:12 am

Si eu fumez , dar nu ma duc la scoala fumat cum se duce Hardy la PPV-uri .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Noi 08, 2012 9:15 am

Da, te cred ca la 14 ani fumezi. Si eu is fiul lui Chuck Norris ;)
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Joi Noi 08, 2012 9:17 am

Hardy isi da silinta? Bitch please.

Daca si-ar da silinta ar primi centura mondiala pentru ca ar merita-o nu pentru ca s-a plans ca o pi%da.

Zeze: Cunosc o gramada de copii care fumeaza de la varste mai mici decat 14 ani.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Noi 08, 2012 9:19 am

Iarba?
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 08, 2012 9:24 am

Parca bea/fumeaza din banii vostrii, asa suferiti :-j
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Noi 08, 2012 9:34 am

Corect. Is banii lui, ii viata lui, face ce vrea cu ea.
@Fxhd, ma indoiesc ca parintii tai stiu ca fumezi, si daca stiu e aceeasi chestie, tu nu fumezi de pe banii tai, ci de pe a lor. Si nu confunda iarba cu tigarile normale ;) Ca nu poti spune ca te duci fumat undeva daca fumezi tutun, asta o spui cand fumezi iarba, etno.
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 08, 2012 9:57 am

Hardy nu e wrestler,e un drogat care e iubit pentru salturile lui.E campion pentru ca are multi fani si e in TNA pentru ca acolo are voie sa vina drogat la munca:)).
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de zeze28 Joi Noi 08, 2012 10:12 am

Imperfect a scris:Parca bea/fumeaza din banii vostrii, asa suferiti :-j
zeze28
zeze28

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 08, 2012 10:13 am

M&M a scris:Hardy nu e wrestler,e un drogat care e iubit pentru salturile lui.E campion pentru ca are multi fani si e in TNA pentru ca acolo are voie sa vina drogat la munca:)).

Felicitari, ti-ai pierdut rank-ul !
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 08, 2012 10:19 am

Imperfect a scris:
M&M a scris:Hardy nu e wrestler,e un drogat care e iubit pentru salturile lui.E campion pentru ca are multi fani si e in TNA pentru ca acolo are voie sa vina drogat la munca:)).

Felicitari, ti-ai pierdut rank-ul !
Am inteles,aici nu e forum aici este un fanclub Hardy.Rank-uri primesc ce-i ce ridica in slavi un drogat!:))
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum