Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

+10
Fxhd
iMPACT
Ivan
Galileo
Kevinsteen12
DoubleA
Hopsin
WeWantEnigma
aWesome
Creature
14 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! - Pagina 3 Empty Re: Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Sam Dec 15, 2012 12:46 pm

Playa a scris:Singurul feud interesant al lui Jeff din WWE a fost cel cu Umaga din 2007. Meciul lor de la Great American Bash si Steel Cage Match-ul de la RAW au fost epice, mi-au placut foarte mult. Probabil cele mai bune meciuri ale lui Jeff din cariera single si de departe cele mai bune ale lui Umaga

A mai fost si feud-ul cu Punk
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! - Pagina 3 Empty Re: Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de Vizitato Sam Dec 15, 2012 11:14 pm

Da, de ala cu Punk am vrut si eu sa spun...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Dum Dec 16, 2012 1:03 am

Pai ala cu Punk a fost interesant fiindca Punk stia sa tina un promo , Jeff nu prea .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Dum Dec 16, 2012 1:06 am

Ala cu Punk a fost bun, dar nu s-a comparat cu feud-ul dintre Hardy si Umaga. A fost printre cele mai bune feud-uri din 2007, un feud foarte underrated care dupa mine merita sa castige un premiu. Meciurile lor au fost foarte bune si a fost singurul moment in afara de feud-ul cu Orton din 2008 cand am tinut cu Hardy
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum