Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

+10
Fxhd
iMPACT
Ivan
Galileo
Kevinsteen12
DoubleA
Hopsin
WeWantEnigma
aWesome
Creature
14 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! - Pagina 2 Empty Re: Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de Fxhd Joi Noi 08, 2012 10:19 am

Ce frustrat esti . Scoti rankuri pentru ca altcineva isi spune parerea (cea mai buna) despre un idiot care iti place tie . Si da , fumez si iarba , dar ocazional si in special vara .
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion! - Pagina 2 Empty Re: Jeff Hardy - TNA World Heavyweight Champion!

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 08, 2012 10:21 am

Ai primit 2 reclamatii nu conteaza ce ai zis tu de Hardy. :)
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

https://wrestlingro.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 08, 2012 10:22 am

Imperfect a scris:Ai primit 2 reclamatii nu conteaza ce ai zis tu de Hardy. :)
Da sigur=))))))))))))))))))).
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Joi Noi 08, 2012 10:23 am

Imperfect: Ba da copil esti.
Acum serios trebuie sa iti zic o treaba.
Ba tu esti indragostit de Hardy?
Adica serios si pe mine ma enerveaza M&M dar ii scoti rank-ul pentru ca a zis ceva rau de Hardy? REALLY? REALLY?
Esti mult prea copil pentru a conduce un forum.

Macar daca ar fi zis o minciuna dar a spus un adevar.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Noi 08, 2012 10:23 am

Cate certuri provoaca acest hardy :)
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 08, 2012 10:25 am

Imperfect a scris:Ai primit 2 reclamatii nu conteaza ce ai zis tu de Hardy. :)
Sunt sigur ca am ramas fara moderator din cauza unor reclamati,nu pentru ca mi-am spus parerea despre Hardy,ar fi trebuit sa stiu ca cu asa owner,forumul asta e un fanclub Hardy.;))
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 08, 2012 10:26 am

Nimeni nu-l vrea in staff, intelege asta. Nu a avut nicio treaba cu ce a zis de Hardy.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Nixon Joi Noi 08, 2012 10:28 am

Imperfect a scris:Nimeni nu-l vrea in staff, intelege asta. Nu a avut nicio treaba cu ce a zis de Hardy.
Ownerul Fan Hardy nu ma vrea si cred ca nici Hopsin,dar eu n-am nimic cu el:))
Nixon
Nixon

Sus In jos

Mesaj Scris de Hopsin Joi Noi 08, 2012 10:32 am

Imperfect: Daca i-ai scos rank-ul pentru reclamatii si nu din cauza a ce a spus mai sus.
De ce cand l-ai anuntat ca ii scoti rank-ul, ai facut intr-un post imediat dupa post-ul sau despre Hardy si ai si dat quote la ce a spus el?
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Joi Noi 08, 2012 10:33 am

Sa-ti spun cum sta treaba. Multi mi-au zis, "ba scoate-i acces-ul lu' ala ca nu are nicio treaba cu wrestlingul" "face spamm" "face 2x post" si eu le ziceam "lasa il mai tinem sa vedem, mie nu mi-a facut nimic, dar acum m-am enervat si eu pe el. Si da 20 % l-a pierdut prin postul ala.
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Joi Noi 08, 2012 10:35 am

Imperfect, tipul chiar s-o purtat ok in ultimul timp
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Noi 08, 2012 12:09 pm

Prea multe off-topicuri.. va rog nu va mai certati din cauza lui...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Joi Noi 08, 2012 1:23 pm

Imperfect a scris:Parca bea/fumeaza din banii vostrii, asa suferiti :-j

Nu conteaza din banii cui fumeaza/bea, sa vii in main-eventul PPV-ului Victory Road, care e al 3-4 lea ca importanta al TNA-ului, fumat, stiind ca ai un meci pentru centura mondiala cu Sting...Asa ceva e de neiertat. Prostii sunt cei din TNA ca il pupa in cur pe Hardy cum il pupa WWE pe Cena
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Lun Noi 12, 2012 12:07 pm

Za best <3
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de WeWantEnigma Dum Noi 18, 2012 4:26 am

Daca mai vad un comentariu legat de nixon dau close aici. Prea multe off-topicuri straight face
WeWantEnigma
WeWantEnigma

Sus In jos

Mesaj Scris de bla bla Mier Dec 05, 2012 8:17 am

Doamne cati hateri Jeff Hardy sunt aici : ))
bla bla
bla bla

Sus In jos

Mesaj Scris de Fxhd Mier Dec 05, 2012 8:43 am

Jeff Hardy e mort , de ce l-as uri ?
Fxhd
Fxhd

Sus In jos

Mesaj Scris de яσкєη Vin Dec 07, 2012 8:36 am

aWesome- a scris:Cel mai bun din TNA.
LOL,cati ani ai?
яσкєη
яσкєη

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Dec 07, 2012 8:55 am

Roken, stai linistit, o sa mai vezi cativa (mai multi) care tin cu Hardy, Cena, Sheamus si ratati din astia...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de яσкєη Vin Dec 07, 2012 1:55 pm

Nu stiu de ce va certati atata pentru Hardy.Voi fanii Hardy ziceti ca toti au dreptul sa aiba ce preferati vor,dar toti avem dreptul sa nu ne placa un wrestler deci..
яσкєη
яσкєη

Sus In jos

Mesaj Scris de Kevinsteen12 Vin Dec 07, 2012 5:42 pm

Doamne, cat de penibila e faza cand Hardy incepe sa vorbeasca in mintea lui ce crede despre ceilalti. O PENIBILITATE mai mare ca asta nu puteam vedea, parca ma uit la cel mai prost film regizat vreodata cand vad chestia aia.
Kevinsteen12
Kevinsteen12

Sus In jos

Mesaj Scris de Creature Sam Dec 15, 2012 9:10 am

Va fi foarte frumos mecul Aries vs. Jeff Hardy [3], la iMPACT Championship Thursday.
Creature
Creature

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Dec 15, 2012 9:30 am

Kevinsteen12 a scris:Doamne, cat de penibila e faza cand Hardy incepe sa vorbeasca in mintea lui ce crede despre ceilalti. O PENIBILITATE mai mare ca asta nu puteam vedea, parca ma uit la cel mai prost film regizat vreodata cand vad chestia aia.

Hardy e PENIBIL. Scuze Imperfect dar asa este...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Sam Dec 15, 2012 10:32 am

Singurul feud interesant al lui Jeff din WWE a fost cel cu Umaga din 2007. Meciul lor de la Great American Bash si Steel Cage Match-ul de la RAW au fost epice, mi-au placut foarte mult. Probabil cele mai bune meciuri ale lui Jeff din cariera single si de departe cele mai bune ale lui Umaga
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Ivan Sam Dec 15, 2012 11:27 am

Playa a scris:Singurul feud interesant al lui Jeff din WWE a fost cel cu Umaga din 2007. Meciul lor de la Great American Bash si Steel Cage Match-ul de la RAW au fost epice, mi-au placut foarte mult. Probabil cele mai bune meciuri ale lui Jeff din cariera single si de departe cele mai bune ale lui Umaga

Cel de la extreme rules a fost cel mai frumos, cand a sarit de pe "Shawn Michaels" laughing
Ivan
Ivan
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum