Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?
+4
Galileo
Nixon
Kevinsteen12
zipper001
8 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?
Ce ziceti daca ar fi John Cena vs Undertaker la WM, "I Quit Match". Eu nu stiu cine ar castiga ca John cena nu a pierdut un asemena meci, iar Undertaker e de neinvins la WM. Va cer parerea.
zipper001- Mesaje : 27
Re: Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?
Nu va fi din 2 motive:
1. Cena n-a pierdut intr-un I Quit Match pana acum, iar daca va fi, 100% va pierde.
2. Streak-ul lui Undertaker nu va fi incheiat niciodata, mai ales de catre Cena:))
3. Il pupi cumva in cur pe Cena sau ma insel?
1. Cena n-a pierdut intr-un I Quit Match pana acum, iar daca va fi, 100% va pierde.
2. Streak-ul lui Undertaker nu va fi incheiat niciodata, mai ales de catre Cena:))
3. Il pupi cumva in cur pe Cena sau ma insel?
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Nu fi atat de sigur
poate nu anu asta dar poate anu viitor ca astia din wwe au o minte
poate nu anu asta dar poate anu viitor ca astia din wwe au o minte
zipper001- Mesaje : 27
Undertaker de abia daca va mai lupta la WM 29, la 30 e imposibil.Are si el totusi o varsta
Kevinsteen12- Mesaje : 393
Undertaker va mai lupta la cel putin o WM. Nu stiu cu cine sau la care, dar cu siguranta va mai lupta. Asta vreau sa cred.
Vizitato- Vizitator
Cu siguranta nu cu Cena. Poate o sa ii dea un meci de umplutura
Galileo- Mesaje : 1238
Taker nu e sigur nici daca lupta la WM 29, iar daca o va face cu siguranta va fi ultimul meci. Daca nu, pana la WM30 cred ca va avea destula putere ca sa lupte intr-un ultim meci. Un lucru e clar, mai mult de un meci is slabe sanse sa o mai duca.
zeze28- Mesaje : 261
Meh.. poate duce si un meci la WM 30, daca mai sunt doar astea 2 meciuri.
Ca nu e paralizat, dar meciurile alea nu or sa fie nu stiu ce.
Ca nu e paralizat, dar meciurile alea nu or sa fie nu stiu ce.
Hopsin- Mesaje : 457
Momentan nu e sigur ca va lupta la WM 29, si daca o va face imi e greu sa cred ca va lupta si la 30. Depinde totusi si de adversar, are nevoie de unul care sa poata tine meciul la un nivel inalt pentru ca Taker nu prea mai poate sa o faca. As vrea sa vad un meci cu Barrett.
Ce sa faca din Barrett?:)))Sa se stearga pe papuci cu el?...Nimeni nu ia batut la WM pe Cena,Steve Austin,Undertaker..doar The Rock la batut pe Austin si Cena ar fi ceva imens sa se bata cu Undertaker la WM 29:D
Ce ziceti The Rock vs Undertaker la WM29?Cel mai tare meci,dupa Triple H cu TAker:D
Ce ziceti The Rock vs Undertaker la WM29?Cel mai tare meci,dupa Triple H cu TAker:D
Sowft- Mesaje : 32
Nu orice meci pus pe hartie, poate arata bine. Pe mine unul nu m-ar incanta un Rock vs taker la Mania. Rock apare de 2 ori pe an, iar Taker mai duce vreo 2 meciuri in toata cariera. Mai bine bagi pe cineva care Barret, care e adevarat pierde, dar il promovezi asa.
Taker vs Rock ar insemna ca Taker sa fie invins, pentru ca nu mai poate avea o centura mondiala. Nu conteaza ce face din el, conteaza ca primeste Barrett incredere, pentru ca sa lupti cu Taker la WM inseamna ceva, chiar daca nu esti un main eventer de 5 stele sau daca nu esti de 10 ani in companie. Pentru Barrett ar fi un meci extrem de important, iar Taker l-ar ajuta mult daca ar fi meciu asta. Cu Cena nu ar fi ceva asa de imens, pentru ca probabil va pierde si meciul nu l-ar ajuta cu nimic, iar in cazul in care ar castiga inseamna ca WWE a devenit un mare RAHAT!
Cena nu e neinvins la WM, are 3 infrangeri: la WM 24 in meciul cu Orton si HHH, la WM 27 de Miz si la WM 28 de Rock, nu stiu de unde ai scos-o pe asta.
Cena nu e neinvins la WM, are 3 infrangeri: la WM 24 in meciul cu Orton si HHH, la WM 27 de Miz si la WM 28 de Rock, nu stiu de unde ai scos-o pe asta.
Esti sigur ca Rock v-a castiga titlul WWE?zeze28 a scris:Taker vs Rock ar insemna ca Taker sa fie invins, pentru ca nu mai poate avea o centura mondiala. Nu conteaza ce face din el, conteaza ca primeste Barrett incredere, pentru ca sa lupti cu Taker la WM inseamna ceva, chiar daca nu esti un main eventer de 5 stele sau daca nu esti de 10 ani in companie. Pentru Barrett ar fi un meci extrem de important, iar Taker l-ar ajuta mult daca ar fi meciu asta. Cu Cena nu ar fi ceva asa de imens, pentru ca probabil va pierde si meciul nu l-ar ajuta cu nimic, iar in cazul in care ar castiga inseamna ca WWE a devenit un mare RAHAT!
Nixon- Mesaje : 162
99,9% da. Sansele ca Punk sa retina centura si dupa royal rumble sunt foarte mici, nu l-ar fi bagat pe Rock direct in meci daca nu vroiau sa ii dea centura, iar la WM sa avem probabil un Rock vs Cena (sper sa nu!). Oricum, Rock/Cena vs Taker nu ar avea rost. Taker e la capatul puterilor, cel mai bun lucru care l-ar putea face ar fii sa aiba un meci cu un wrestler de viitor, cineva care are nevoie de incredere, de promovare. Probabil s-ar vinde mai bine un meci cu Cena sau Rock, dar din punctul de vere al viitorului companiei nu va avea nici un rezultat bun.
Aberezi cam mult mai bine taci decat sa te dai mare cunoscator si sa te faci de rahat.zeze28 a scris:99,9% da. Sansele ca Punk sa retina centura si dupa royal rumble sunt foarte mici, nu l-ar fi bagat pe Rock direct in meci daca nu vroiau sa ii dea centura, iar la WM sa avem probabil un Rock vs Cena (sper sa nu!). Oricum, Rock/Cena vs Taker nu ar avea rost. Taker e la capatul puterilor, cel mai bun lucru care l-ar putea face ar fii sa aiba un meci cu un wrestler de viitor, cineva care are nevoie de incredere, de promovare. Probabil s-ar vinde mai bine un meci cu Cena sau Rock, dar din punctul de vere al viitorului companiei nu va avea nici un rezultat bun.
Nixon- Mesaje : 162
Twista: Uneori chiar poti sa scoti niste rahaturi pe gura.
Omul si-a dat cu parerea, si chiar nu are o parere proasta, pentru tu ce bagi tu atunci in seama cu rahaturi de genul asta?
Omul si-a dat cu parerea, si chiar nu are o parere proasta, pentru tu ce bagi tu atunci in seama cu rahaturi de genul asta?
Hopsin- Mesaje : 457
zeze28 a scris:99,9% da. Sansele ca Punk sa retina centura si dupa royal rumble sunt foarte mici, nu l-ar fi bagat pe Rock direct in meci daca nu vroiau sa ii dea centura, iar la WM sa avem probabil un Rock vs Cena (sper sa nu!). Oricum, Rock/Cena vs Taker nu ar avea rost. Taker e la capatul puterilor, cel mai bun lucru care l-ar putea face ar fii sa aiba un meci cu un wrestler de viitor, cineva care are nevoie de incredere, de promovare. Probabil s-ar vinde mai bine un meci cu Cena sau Rock, dar din punctul de vere al viitorului companiei nu va avea nici un rezultat bun.
Exact la asta ma gandesc si eu... Ca e Barrett, ca e alt wrestler de viitor, WWE asta ar trebui sa faca. Nu conteaza ca Taker va ramane fara Streak-ul lui... conteaza ca se va lansa un nou Wrestler care sa faca istorie in WWE.
Vizitato- Vizitator
Rocky nu va castiga titlul la Royal Rumble fiindca nu face house show-uri . Simple as that . Si despre meci , ar fi o idee proasta . Taker nu poate cara pe cineva asa de slab ca Cena .
Fxhd- Mesaje : 598
Si care e problema ca nu face house show'uri? De un reign al lui Rock ca (,) campion WWE se vorbea de dinainte de WM28 din cate stiu, iar daca au facut pana la urma meciu asta inseamna ca il va castiga. Ar fi prea bine ca Punk sa il invinga la RR, da nu prea cred. Probabil se vrea revansa lui Cena in fata lui la WM, ceea ce probabil se va si intampla. Sincer, nu prea vad rostul meciului de la RR, inafara de incasirle mari, pentru ca Punk nu mai are nevoie sa dovedeasca lucruri de genu, Jericho l-a pus over foarte bine.
Zeno Daniels a scris:zeze28 a scris:99,9% da. Sansele ca Punk sa retina centura si dupa royal rumble sunt foarte mici, nu l-ar fi bagat pe Rock direct in meci daca nu vroiau sa ii dea centura, iar la WM sa avem probabil un Rock vs Cena (sper sa nu!). Oricum, Rock/Cena vs Taker nu ar avea rost. Taker e la capatul puterilor, cel mai bun lucru care l-ar putea face ar fii sa aiba un meci cu un wrestler de viitor, cineva care are nevoie de incredere, de promovare. Probabil s-ar vinde mai bine un meci cu Cena sau Rock, dar din punctul de vere al viitorului companiei nu va avea nici un rezultat bun.
Exact la asta ma gandesc si eu... Ca e Barrett, ca e alt wrestler de viitor, WWE asta ar trebui sa faca. Nu conteaza ca Taker va ramane fara Streak-ul lui... conteaza ca se va lansa un nou Wrestler care sa faca istorie in WWE.
Te inseli Zeno, pentru WWE si ptr. Taker Streak-ul conteaza foarte mult. E ceea ce il face pe Undertaker legendar, nicidecum titlurile pe care le-a castigat, care nu au fost foarte multe.
Zeno, nu ai inteles ce am spus. Nu am spus ca intr-un eventual meci la WM intre Taker si Barrett, cel din urma va castiga. Ar fi o pierdere imensa ca Taker sa isi incheie cariera cu o infrangere la WM. Am vrut sa spun ca chiar daca Barrett va pierde, ar fi un meci foarte important pentru moralul si pentru increderea care o va avea din partea fanilor. Dar e putin probabil sa avem un astfel de meci.
La house show-uri campionul mondial trebuie sa fie obligatoriu . Altfel nu sunt vanzari . Daca nu sunt vanzari = Vince unhappy .
Fxhd- Mesaje : 598
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» CM PUNK VS TAKER LA WRESTLEMANIA 29 ? !
» Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !
» Ultima oportunitate pentru Taker lunea asta la RAW ?
» WWE-ul ii ofera un nou contract lui Brock Lesnar + Nu vom vedea Brock/Taker anul asta
» John Cena
» Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !
» Ultima oportunitate pentru Taker lunea asta la RAW ?
» WWE-ul ii ofera un nou contract lui Brock Lesnar + Nu vom vedea Brock/Taker anul asta
» John Cena
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum