Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?
+4
Galileo
Nixon
Kevinsteen12
zipper001
8 participanți
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?
Rock campion WWE = vanzari, poti sa fii sigur de asta.
zeze28- Mesaje : 261
Nu te-am inteles se pare.. dar am in continuare aceeasi parere...
Vizitato- Vizitator
Ba prostilor sunteti enervanti Rock va lupta la Royal Rumble si Wrestlemania ATAT.E ditamai actoru de hollywood si voi vreti sa lupte la house show-urile voastre n-are timp sa fie campion.
Nixon- Mesaje : 162
Daca nu ai habar mai bine taci si vezi pe cine faci prost, ca daca iti raspuns inapoi parca vad ca ma sanctionezi, ca de', esti mod si te crezi tu tare.
Ba , tu nu intelegi ca , campionul trebuie sa fie prezent la house show-uri ? Daca nici atat nu puteti sa procesati inseamna ca...
Fxhd- Mesaje : 598
Ba, tu nu intelegi ca se vrea o revansa intre Rock si Cena cu titlul in joc la WM? Crezi ca l-au bagat pe Rock in meci la RR numa asa, ca nu aveau ei altceva mai bun de facut? Ce naiba, mai lipseste sa mai aduca cateva superstaruri vechi cu nume in companie sa ii mai bata Punk, ca cica mai are inca nevoie sa fie pus over non-stop. Ce te face sa crezi ca nu ar putea sa apara la cateva house show-uri pentru mai multi bani? Lipseste 2 luni de la filmari si castiga bani si de acolo si de la Vince.
Nu stiu cati dintre voi stiti, dar si Cena are un streak ca Unertaker. E neinvins la Survivour Series, un 7-0 cred
Galileo- Mesaje : 1238
Fiindca Rocky nu vrea sa faca house show-uri . El nu vrea nici macar sa apara la RAW in fiecare saptamana FFS .
/Cui ii pasa , sper doar sa ii dea victoria lui Ziggler daca tot il vor face campion mondial... Ca daca nu se vede Vince se apropie de 70 si nici booking-ul la un wrestler numai stie sa il faca .
/Cui ii pasa , sper doar sa ii dea victoria lui Ziggler daca tot il vor face campion mondial... Ca daca nu se vede Vince se apropie de 70 si nici booking-ul la un wrestler numai stie sa il faca .
Normal ca acuma nu vrea pentru ca nu are ce face acuma. Ce vrei, sa apara acolo numa ca sa fie? Si-o terminat treaba pana la inceputu anului viitor, deci nu are motive ca sa apara.
Mi se pare o tampenie sa pui o centura mondiala pe un part-time superstar.
Pai asta vreau sa i explic prostului aluia.Rock o sa lupte la RR si WM n-are timp sa fie campion WWE pentru ca ar trebui sa apara la fiecare show si house show.E un actor de succes n-are timp de asa ceva are multe filme de facut pana in 2014..Fxhd a scris:Ba , tu nu intelegi ca , campionul trebuie sa fie prezent la house show-uri ? Daca nici atat nu puteti sa procesati inseamna ca...
zeze asta vad ca pricepe mai prost decat un Pentium 4...
Esti prost rau ma de unde p... ma-tii sti tu ce treaba are el si cand si-o termina?Ii faci blow joburi in timpul liber?zeze28 a scris:Normal ca acuma nu vrea pentru ca nu are ce face acuma. Ce vrei, sa apara acolo numa ca sa fie? Si-o terminat treaba pana la inceputu anului viitor, deci nu are motive ca sa apara.
Ok Twista Zeze, sa zicem ca Rock castiga la Royal Rumble titlul WWE, deci => un rematch cu Cena la MAnia, titlul WWE la bataie. E ,logic ca Cena va castiga, deoarece nu isi permit sa tina titlul pe The Rock care apare o data pe an. IN plus ce faci cu meciul de la Elimination Chamber? Si ce rost ar fi avut meciul de laWM 28 daca Cena bate acum?
Stiu ca e,nu-l baga in seama e un obsedat de pe site-uri de wrestling trivia :-j.Fxhd a scris:zeze asta vad ca pricepe mai prost decat un Pentium 4...
Nu il mai vreau pe Cena campion WWE inca odata . Si Hornswoggle si tot e mai bine .
Ia zi desteptule, ce treaba are Rock in momentul de fata in WWE?тωιѕтă a scris:Esti prost rau ma de unde p... ma-tii sti tu ce treaba are el si cand si-o termina?Ii faci blow joburi in timpul liber?zeze28 a scris:Normal ca acuma nu vrea pentru ca nu are ce face acuma. Ce vrei, sa apara acolo numa ca sa fie? Si-o terminat treaba pana la inceputu anului viitor, deci nu are motive ca sa apara.
Cum am spus si mai sus, in cazul in care va castiga centura numa un prost poate crede ca va aparea in continuare odata pe luna. Legat de EC, no idea. Daca Cena bate acum WWE o fut urat.Ok Twista Zeze, sa zicem ca Rock castiga la Royal Rumble titlul WWE, deci => un rematch cu Cena la MAnia, titlul WWE la bataie. E ,logic ca Cena va castiga, deoarece nu isi permit sa tina titlul pe The Rock care apare o data pe an. IN plus ce faci cu meciul de la Elimination Chamber? Si ce rost ar fi avut meciul de laWM 28 daca Cena bate acum?
Da, am fost pe site-uri de genu, probleme? Ma doare undeva de ce cred niste persoane pe un forum, deci puteti sa ziceti ce vreti.Stiu ca e,nu-l baga in seama e un obsedat de pe site-uri de wrestling trivia :-j.
Vrei nu vrei, Vince vrea bani. Cena campion WWE = vanzari = bani.Nu il mai vreau pe Cena campion WWE inca odata . Si Hornswoggle si tot e mai bine .
@тωιѕтă Se vede cat de inteligent esti, daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa injuri ca un prost pe forum.
Calmati-va, urmatorul care baga o injuratura primeste ceva de la mine
Aa, deci daca io acuma il bag in ceva tot io primesc, nu? Ma miram de ce is asa specimene pe aici...
Ba ,,dodo,, ,,zeze,, ,,lele,, clovn pe scurt.Bai clovnule eu n-am zis ce treaba are el in WWE,dar are si el o cariera in cinematografie si multe filme in care apare in 2013,tu crezi ca daca nu apare in WWE freaca menta si asteapta sa lupte la fiecare show cu statut de campion WWE?
Io la asta ma refeream cu " Si-o terminat treaba pana la inceputu anului viitor", vorbeam strict de WWE.
Deci, daca tu il injuri primesti un "cadou" de la mine, daca el te injura primeste ban direct. Motivul pentru care sunt mai ingaduitor cu Zeze, e fiindca Twista e moderator si ar trebui sa dea un exemplu nu sa se ia in gura cu toti
Playa a scris:Nu stiu cati dintre voi stiti, dar si Cena are un streak ca Unertaker. E neinvins la Survivour Series, un 7-0 cred
Daca e cum spui tu john cena tre sa aiba wwe dupa ss
zipper001- Mesaje : 27
Diferenta e ca un streak la Survivour Series nu se compara cu unul la WM, mai ales ca e prea important pentru vanzari ca Punk sa castige. Eu unul nu as vrea sa bata Cena la SS. Pur si simplu nu e momentul sa ia titlul WWE inapoi. Pana la WM ar putea sa se mai bage in niste feud-uri cu tipi ca Ziggler
Da stiu dar cum am spups si la alte comentari Cena uita de punk si se bate Cu ryback si ca prin minune punk castiga ca asa fac astia de la wwe
zipper001- Mesaje : 27
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» CM PUNK VS TAKER LA WRESTLEMANIA 29 ? !
» Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !
» Ultima oportunitate pentru Taker lunea asta la RAW ?
» WWE-ul ii ofera un nou contract lui Brock Lesnar + Nu vom vedea Brock/Taker anul asta
» John Cena
» Taker prezent la Mania sau la Royal Rumble !
» Ultima oportunitate pentru Taker lunea asta la RAW ?
» WWE-ul ii ofera un nou contract lui Brock Lesnar + Nu vom vedea Brock/Taker anul asta
» John Cena
Wrestling RO :: General :: Arhiva
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum