Wrestling RO

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Wrestling RO
Wrestling RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?

+4
Galileo
Nixon
Kevinsteen12
zipper001
8 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29? - Pagina 3 Empty Re: Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?

Mesaj Scris de Galileo Mar Noi 13, 2012 11:42 am

Nee, Punk si Cena o sa se alieze ca sa-l cotonogeasca pe Ryback. Dupa care se vor bate intre ei ptr. titlu
Galileo
Galileo

Sus In jos

Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29? - Pagina 3 Empty Re: Ce ziceti de Cena Vs. Taker la WM29?

Mesaj Scris de Hopsin Mar Noi 13, 2012 11:42 am

Nu inseamna nimic Streak-ul lui Cena la SS.

Da probabil ca Punk va castiga la SS. Pin-ul va fi facut pe Cena.
Hopsin
Hopsin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Noi 13, 2012 11:43 am

Nu stiu cum de nu am mai intrat in topicul asta de mult timp. Acum vad ca v-ati cam certat pe aici. Playa, nu trebuie sa fii ingaduitor cu nimeni, daca nu inceteaza, ii trimiti un avertisment in PM, iar la prima abatere ii dai ban pentru o zi, sa zicem...

Ca sa fiu on-topic, eu cred ca vom avea din nou parte la WM de un Cena vs. Rock, mai multe nu zic...
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Galileo Mar Noi 13, 2012 11:45 am

Pai de-asta l-au bagat si pe Cena in meci, ca Punk sa nu il numere pe Ryback de 2 ori. Va dati seama ce ar insemna ptr. MR. Feed Me More daca ar fi batut de 2 ori clean de Punk, ar fi distrusa cariera lui de Face of the Company.
Galileo
Galileo

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum